[128]Moj NOWY samochod do jazdy na codzien...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak oto, po kilku przygodach stałem sie włascicielem 128 3p ( kolejnego ) z 1976 roku, ktory stał sie moim samochodem "na codzien".

Po krotce:
- rocznik 72, włoski
- lakier "Fiat 171"
- Silnik 1100 ( 16 tys przebiegu od czasu "kapitalki" ) + skrzynia 4
- wnetrze w idealnym stanie - kolor "granat" ( tapicerka foteli i kanapy po "odtworzeniu" na orginal )
- felgi 128 rally + nowe opony Firestone 145/65/13
- nowe elementy zawieszenia
- 2 komplety zderzakow ( czarne -obecnie , chromy od poniedzialku )
- moje dodatki : znaczek Abarth na atrapie, znaczki na tylniej klapie , lusterko Cromodora Astro , Radio Blaupunkt Frankfurt + orginalna maskownica z 128 3p

reszta na fotkach

[ wiadomość edytowana przez: Qba dnia 2005-06-19 17:08:44 ]

no i w koncu Qba na zloty bedzie jezdzil autem z epoki a nie busem fajny 128, tylko jakis ten rocznik 1972 "zamotany" co?? no i "niebieskie" szyby fabrycznie przyciemnione o ile mnie wzrok nie myli... standard w rocznikach 78 79 a we wczesniejszych za spora doplata... fura jak marzenie tylko kola zamontuj szersze niz 4.5x13

Klasyk bardzo ładny, gdybyś miał jeszcze jakiech Chromy to juz naprawde był by sliczny !!

Ładniutka 3p
Gratuluję i zazdroszczę trochę.

Bart rocznik jest 76...przynajmniej tak w dokumentach

co do kółek...chyba wyladuja w nim cd30...bo te mimo ze ladne to troche za bardzo "grzałkowate"...

Co do CHROMOW....jak napisałęm....beda w poniedzialek

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-06-24 10:24:47 ]

super jak będą chromy to koniecznie zapodaj zdjęcia

qba

autko jest po prostu szykowne

no to samochodzik masz lux to kiedy zlot w rzeszowie

no ładnie
która to będzie twoja 8 w tym momencie ?

ladne lustereczko. Chyba je gdzies widzialem...

P.S.

sliczne autko, ale i tak wole 131

śliczny jak nie wiem co... Jak ja bym chciał cos takiego do codziennej jazdy...

Wypasiona bryczka, gratulacje!!!

BEZNADZIEJNY Nic tylko mu dwa białe pasy ala viper walnąć i czarne szybki

A co o nim mysle to już wiesz

No Qba w koncu niezle autko moze sie uda jeszcze przed moim odjazdem jakis maly spocik zrobic

Dejta....spocik, to trzeba znow powtorzyc "Sutarday's Classic". To ma byc impreza cykliczna...proponuje pierwszy tydzien lipca....

A co do spotu przed tym terminem...uziemiony jestem w Lublinie do dnia 30 czerwca

ehh... no to bede was dopingowal z NY... 28 jade...

Qba w pierwszym tygodniu lipca jest Kjs Kolbuszowa i chyab kazdy jedzie poogladac autka tam.
Moze w drugim tygodniu lipca ???

robiac male OT jedyny termin z poczatkiem LIPCA dla mnie odpowiedni to 2-3 , ( ewentulanie 9-10 ale niepwene

jak do jazdy na codzień to naprawde fajnisty ten fiacik, a i na zlocie nie wstyd sie pokazac

z tego co wiem to masz na nim nakładki na rynienkach z któregos z moich 3p bo niedawno je przehandlowałem tam...