Zepsuł mi się komputer (...)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
(..) kto mi postawi diagnoze.
Po włączeniu monitor niema pobudzenia, nie włączy się.
Monitor sprawny
Karta graficzna sprawna
Ram sprawny
Myślałem że to płyta głowna, wysłałem ją do serwisu i mi odesłali więc tez jest sprawna.
Obstawiam że procesor, może ma ktoś jakieś AMD żeby wsadzić sprawdzić czy to będzie hulać .
Flaszka jak nic bedzie

Nie ma pobudzenia??
Sprawdż dobrze karte grafiki ...
Zresetuj biosa czasami pomaga.

Glosniczek powinien wydawac jakies piski. W zaleznosci od ich ulozenia mozna zdiagnozowac co sie zesralo. O ile nie przegrzales procesora to mysle, ze nic mu nie jest. Wyciagnij bateryjke z plyty i napisz jaki to procesor.

niema pobudzenia - jak włącze kompa monitor się nie włącza.
głośniczek siedzi cicho
AMD athlon 700mhz

Szczerze mówiąc mam cichą nadzieje że to będzie procesor bo mam ochote na duzo szybszy,
W biosie pokazywało 90*C temp procesora, chyba tu tkwi problem ...

No to na 99% usmazyles athlona, ale takiego starego kloca to nawet nie szkoda chyba, ze plyta daje takie dziwne wskazania w biosie to i z nia moze byc cos nie teges, a w serwisie olali problem. Niestety nie ma na podmiane zadnego amd.

Dobrze że się uzmażył bo wszystko mam juz gotowe pod mocniejszego procka

Mara a nie chcesz sie moze pozbyc tej plyty

witam. nie dodawales jakis nowych czesci ostatnio? Kilka tygodni temu kupilem starego kompa na allegro i wlaczal sie ale monitor nie zalapywal. Okazalo sie ze dodalem mu karte LAN i cos mieszala.

Pzd.
Slawek

Telepales moze ostatnio kompa? czasami wiatraczki lubia sie przesowac a wtedy baj baj procesorku