| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Alechandro HF MEMBER Hyundai Accent Sosnowiec | 2005-10-03 21:41:45 Tomek jezeli moge cos doradzic to czym opona ciensza tym leprza ja mam 13 na 165/60/13 i powiem tak ze bardzo dobrze mi sie jezdzi ale duzo robi tez dobor opon zimowych bo jak kupic tanio to tez bezpieczenstwo masz inne. naprawde warto dac troszke wiecej kasy na dobre opony bo sam wiesz jak to w zime jest z naszymi drogowcami pozdrawiam
|
TomekC HF MEMBER Hyundai Accent Lublin | 2005-10-04 00:53:07 Zgadzam się, na zimówkach nie ma sensu przesadnie oszczędzać i brać byle czego (w tym używane). Dlatego wybiorę chyba Goodyear Ultra Grip 7 lub Dunlop Witer Sport M3. Te pierwsze to wprawdzie nowość, ale w testach ÖAMTC (austriacki odpowiednik ADAC - http://www.oeamtc.at/index.php?type=menu&id=0305) zebrały bardzo dobre noty, no i ich poprzedniczki Ultra Grip 6 tez sa dobre. Moze jakies sugestie/porady w związku z tym? |
Alechandro HF MEMBER Hyundai Accent Sosnowiec | 2005-10-04 11:44:51 jezeli moge cos doradzic to zorietuj sie w cenie z michelin alpin <1 lub 2>bardzo dobre opony sprawdzone przez kolego ktory prowadzi duzy serwis opon polecam naprawde warto je zakupic |