Ile nagrzewnica???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mama pytanie, wymontowałem przed chwilą nagrzewnice bo była dziurawa jak niewiem, zalało mi całe dywaniki.
Żeby ją wyciągnąć, menczyłem sie ze 6 godzin,
powiedzcie czy da sie jakoś ją naprawić, czy raczej nie ma sensu i lepiej kupić nowa, ile moze kosztować nowa, a ile na używana???

p.s. Współczuje tym co wymieniali tą cholerną nagrzewnice.

MOge ci tanio sprzedac GG:4555500 Tel : 697-701-386 Wszystko do dogadania.

Nowa 180-250pln, używka może się szybko skończyć...

I mnie pewnie czeka ten wydatek, bo dzisiaj jak zarzuciłęm ogrzewanko, to zaczęło w śroku płynem waniać

Tylko nowka, nie mysl nawet o używanej. Jak Ci zaczenie cieknąć używka za 2 miesiące to nie bedzie Ci do śmiechu. Pamiętaj przy składaniu, aby podłączyć wszytskie kanały rozprowadzające powietrze. Powodzenia.

Jak jeszcze masz tłustą szybę przednią od środka, to na bank nagrzewnica. Ja wymieniałem swoją 3 razy (dwie używki-ciekły i 1 nowa). Za trzecim zajęło mi wszystko 4 godziny total...w razie czego pytajcie

Witam Was wszystkich.Jestem tutaj nowy i też mam problemy z nagrzewnicą:wymieniłem na nowa a kosztowało mnie to 280 zeta a teraz nie dość że brzydko pachnie płynem to jeszcze przestała grzać. Proszę o pomoc bo pogoda jest nie bardzo i trochę mi zimno...

Sprawdź przewody doprowadzqjące do nagrzewnicy-lubią przeciekać i do środka też.

sprawdziłem wszystkie przewody i są suche nie ma wycieków, układ jest odpowietrzony a jak nie grzał tak dalej nie chce zaskoczyć. Podpowiedzcie gdzie dalej mam szukac swojej usterki ?

Ale rozumiem, że wodę w układzie zagrzewasz? Może masz zapchaną nagrzewnicę , mogą być zapchane przewody-ludzie sypią różne proszki do zapchania dziury, a później takie efekty. Tak czy owak bez wyjęcia nagrzewnicy raczej tego nie sprawdzisz. Sama nagrzewnica też mogła walnąć-w końcu to podróbka. Tyle co mogę tak na szybko...Sprawdź także termostat (nowy 25-30pln).

tak woda osiąga swoją temperaturkę. co jakiś czas powieje sobie ciepłem ale tylko na chwilkę. Co do zapchania to przy zakładaniu sprawdzałem wszystko i było ok... węże i nagrzewnica... a termostat też jest wymieniony. Całą wymiane tego wszystkiego robiłem na wiosnę więc nie bardzo wiem co dalej...