Zglebiłem swojego Essiaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
F1 co był a już go niema dostarczył mi kilka drobnych gadzetów ........posiedziałem ...poklęczałem...pokręciłem
A efekt końcowy wyszedł tak:
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Super
A powiedz co zrobiles z alusami tymi z parapetem??Chesz je sprzedac??

Tamtych felg już nie mam

Wiele za nie zgarnales??

miodzio essie , super teraz leży

a czy przypadkiem tamte felgi z "parapetem" nie pojechały do Krakowa

no nareszcie coś zrobiłes z tym zaweszeniem..powiedz tylko co tam wsadziłeś...?? i kołka Cosworth orginałki pięknie wyglądaja......ekhm...że tak powiem zrób to dla kolegi i zmień w końcu te spryskiwacze....

Czy mi się wydaje, czy F1 miał wizytę u lakiernika??

Cytat:
Czy mi się wydaje, czy F1 miał wizytę u lakiernika??

Tak po części.....ale jeszcze będę musiał trochę poszerzyć błotniki bo jak zaliczam Warszawakie hopki to mi przyciera
Autko przysiadło na spręzynach KAW -40.......VinCe normalnie wiedziałem że zwrócisz na to uwagę Niebawem coś się z tym zrobi
Felaśki ala "Parapet" zostały na mazowszu

To jak - trzymać zderzak?? Bo chyba przyszed od tamtego dawcy??

Cytat:

To jak - trzymać zderzak?? Bo chyba przyszed od tamtego dawcy??

Goń go bo już nie potrzebuję.....dzięki za pamięć

poczekam do zimy - wtedy ceny będą lepsze

Miodziooooo........
Na oryginałach od cosiego wyglada

no i tylni zdeżak ma od mk7 a nie ten z mk6 z tą brzydką listewką

Miodzio Ekstra wygląda Jeździ pewnie też nienajgorzej

Cytat:
2005-09-26 09:30:28, Janek-RS pisze:
Tak po części.....ale jeszcze będę musiał trochę poszerzyć błotniki bo jak zaliczam Warszawakie hopki to mi przyciera Autko przysiadło na spręzynach KAW -40.......VinCe normalnie wiedziałem że zwrócisz na to uwagę Niebawem coś się z tym zrobi Felaśki ala "Parapet" zostały na mazowszu

no to fajne springi Ci się trafiły....betoniaste a zostawiłes na seryjnym amorze to??? bo jesli tak to albo amor sie kończy albo springi są niższe niż -40..bo ładnie usiadł...

powiem krótko, acz konkretnie - jest piękny!!!!

wszytko cacy, Janek opanuj tą sytuację z bębnami z tyłu,żółty jakis taki lipny jest (i pewnie dlatego spowalnia)

Sprężynki są na 100% - 40 ....ale na moje ok siedzi więcej niż powinien Chyba będę musiał wsadzić gumy usztywniające .....tylko zastanawiam się czy to coś pomoże
Sprężyny wyglądają mniejwięcej tak:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Cytat:
wszytko cacy, Janek opanuj tą sytuację z bębnami z tyłu,żółty jakis taki lipny jest (i pewnie dlatego spowalnia)

No trza bedzie zmienić kolor na inny .......aut będzie zdecydowanie lepiej śmigać

Janek żadncyh gum...auto się zupełnie inaczej prowadzi, zmienia sie charakterystyka sprężyny,.... nie zakładaj..

gumy w sprezyny? no prosze Cie taki brak profesjonalizmu??
oki. po tym jak juz wjechalem na ambicje to moge powiedziec ze te springi maja prawie takie same oznaczenia jak moje. a to na pewno nie jest -40