Firefox - problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po ściągnięciu aktualizacji Firefoxa pokazał mi się jakiś pasek na dole z tekstem który wygląda jak kawałek kodu. Macie pojęcie co to i jak się tego pozbyć?

o to mi biega:

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-09-24 23:48:35 ]

Zainstaluj Opere

Cytat:
2005-09-24 23:51:27, Lisu pisze:
Zainstaluj Opere

przerabiałem już większość przeglądarek i w operze ciężko mi się "operuje" , lubie FF

pozdro

naprawione - wystarczyło FF w safe mode uruchomić i odinstalować rozszerzenie o nazwie tabbbrowser properties i już działa poprawnie

do zamknięcia

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-09-25 00:29:37 ]

widzisz jaka zdolna z ciebie bestia...?? chodz... dostaniesz w nagrode cukierka... ;P

staary z czym do ludzi... tero snickersy w modzie...
ja jebe przetrzezwialem troche :|

ho ho ho... jaki hojny... snickersami rzuca... to Ty daj snickersa... ja tam cukierki daje

nie na czasie jestes ziąą... cukierki to moze lyknie 4letni ministrant 1 raz w zakrystii bedac... tak to nie ma opcji..

siwy, podobno Ty nie pijesz, abstynencie

kiedy pije to nie pije

Czasem sie tak dzieje z tabbrowser prefferences, ale wystarczy go przeinstalowac. nie wiem w czym jest blad ale tez go mialem

Cytat:
2005-10-05 14:47:29, misieq pisze:
Czasem sie tak dzieje z tabbrowser prefferences, ale wystarczy go przeinstalowac. nie wiem w czym jest blad ale tez go mialem

ziom ale masz zapłon już dawno po problemie nawet jego rozwiązanie napisałem parę postów temu

Grunt to miec szybka reakcje

łoj tam grunt ze chuop kciau pomoc Komandosa mU !!! No fear with beer !
p.s. Firefox rooxxx