Nowa reklama Okocim Mocny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Padłem hehe reklamówka z dwoma orłami i strusiem jest boska

pozdr

jeszcze nie widziałem a teraz będę jej wypatrywał przez Ciebie

hehe widzialam ja wczoraj niezla

tylko dla orlow.. czyli dla nas jak mniemam

jeszcze nie widziałem, ale wypatruję...

Jest taka reklama Tyskie, że facet opowiada jak na meczu ze Szwecją było, o jakimś Nuckowskim co zasłaniał i jak krzyczeli żeby usiadł. Oto uaktualniona wersja po wczorajszym meczu z Anglią:

"Siedze sobie na meczu Anglia -Polska, to jest całkiem inaczej niż przed telewizorem.70 tys widzów i cały czas jeden z piłkarzy nie pamiętam, z którym numerem stał na boisku i przeszkadzał innym w oglądaniu meczu. Na koszulce miał napisane RASIAK. W końcu którys z kibiców nie wytrzymał i krzyknął Rasiak siadyj na ławce, a ten się odwrócił i nic stoi dalej. Znowu któryś z kibiców krzyknął Raiak siadyj, aż później pół stadionu krzyczało Rasiak siadyj. Ale ani on ani Janas tego nie słyszeli."

Cytat:
2005-10-13 23:18:48, Jaroslav pisze:
jeszcze nie widziałem, ale wypatruję... Jest taka reklama Tyskie, że facet opowiada jak na meczu ze Szwecją było, o jakimś Nuckowskim co zasłaniał i jak krzyczeli żeby usiadł. Oto uaktualniona wersja po wczorajszym meczu z Anglią: "Siedze sobie na meczu Anglia -Polska, to jest całkiem inaczej niż przed telewizorem.70 tys widzów i cały czas jeden z piłkarzy nie pamiętam, z którym numerem stał na boisku i przeszkadzał innym w oglądaniu meczu. Na koszulce miał napisane RASIAK. W końcu którys z kibiców nie wytrzymał i krzyknął Rasiak siadyj na ławce, a ten się odwrócił i nic stoi dalej. Znowu któryś z kibiców krzyknął Raiak siadyj, aż później pół stadionu krzyczało Rasiak siadyj. Ale ani on ani Janas tego nie słyszeli."

dobre to jest

pozdr

"dobre.. bo polskie"

reklama jest swietna

"BUUU"

hehe strus przybil gwozdzia

nie kazda ptica to ORZEL

fakt reklama niezla ale nie moze sie rownac z zubrami :d

szczegolnie gdy dmucha nosem

bo zubr nigdy sie nie nudzi

po takim tekscie od razu przypominaja mi sie szybkie i ruchliwe LENIWCE