MotoNews.pl

Mój Nowy maluszek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam chciałbym zebyscie zobaczyli mój nowy nabytek 2 maluszek w zyciu !! troszke z wyglądu jakos wygląda zdjęcia są w Profilu ale nie oddają pieknosci tego samochodu !!

fajny wurc, nieprzyburaczony

brawo fajnie przerobiony bez spoilerów i takich ta tak trzymać retro górą

niezle bajabonog, fajny fajny a naba to poprostu wypas, nie wiem wygodnie Ci sie jezdzi na tym ?

No własie bardzo wygonie sie jezdzi !
Ku zaskoczeniu wszystkim......

Bardzo sympatyczny. Czy te BiMarco miały seryjnie takie obszycie (tym materiałem) ??

QL

Cytat:
2005-06-13 13:09:07, moch pisze:
Bardzo sympatyczny. Czy te BiMarco miały seryjnie takie obszycie (tym materiałem) ??

Właśnie... przyłączam się do pytania moch'a, bo wyglada to jakby welur... auto bardzo mi się podoba

Fotel od strony kierowcy to nie Bi-marco !! jakas inna firma !! chyba sparco ale nie ejstem pewny, pPilot zato ma Bimarco !!

aha kupie szyny do Bi-marco :>

Maluszek bardzo fajny - taki "czysty" i kolor mi sie podoba.
A fotel na lewym wygląda mi na "Vantage".
Umocuj sobie jakoś solidniej tą gaśnice, bo podczas dachowania może Ci zrobić kuku w głowe heh

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-06-13 15:20:54 ]

Fajny ino 4 felgi takie same se kup.

Spoko bobek Smacznie zrobiony

Cytat:
2005-06-13 15:15:16, layer pisze:
[...] Umocuj sobie jakoś solidniej tą gaśnice, bo podczas dachowania może Ci zrobić kuku w głowe heh [ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-06-13 15:20:54 ]

dachowanie zapewne nie przewidziane w karierze ;] ..spoko sprzecior...tez kcem takiego!!! [p.s.] na alle jest czarna rajdowka za 1900...zebym mial gotowke...

Rally style rox!!! Nie no rewelacja, tylko te pasy na szybach... Chociaż z tylnej zdejmij i na przód 13" i gitara bedzie teraz tylko sie silniczkiem zająć i bedzie very good

no prosze nawet pozytywne odpowiedzi, !!
Silnik to w najbliszym czasie nie zamierzam robic, robie powoli 800-tke, zobaczymy jak to wszytsko wyjdzie troszke roboty jest przy malcu takie pierdoły a czas i piniądze zabiera !

Pozytywne autko to i pozyywne posty ja też chce takie kubełki bo nabe mam podobną

Eh, fajna ta naba i kierownica. Faktycznie we Fiatach potrzebna jest długa naba, do włosi to projektowali auta dla goryli. Długie ręca i krutkie nogi trzeba mieć do fiatów.
Powiedz co tam jest w tym aucie zrobione, startowało to gdzieś we Wrocku, bo jakoś niekojarze, no i co ty planujesz??? Jakieś starty czy to tylko do jeźdzenia po mieście???

Startowac w najbliszym czasie nie zamierzam, brak umietnosci i silnika (narazie jest seryjne 650ccm) ale w przyszłosci chce wystartowac w kjs-ah ! robie jeden silnik 800ccm i 650 na kjs-y tylko ciezko jest z kasą, bo nie pracyje jeszcze sie ucze, wiec wiecie jak to jest !!!
ps. pozdrowienia od wrc126p

Najważniejsze że masz już auto, a potem powoli do przedu. Nic na siłe.

Powodzenia

No wiesz, umiejętności to się zdobywa właśnie przez starty na kręciołkach. A że silnik seria to nic nie szkodzi, jak się patrze na te poprzeprężane wydumki na KJSach, to naprawde spokojnie serią można się bawić. Byle zawieszenie było trzoszke niższe i nieco sztywniejsze, jeszcze jakbyś opony 135 na jakąś 5,5-6 cala felge naciągnął, to u Mr. Słowińskiego na KJSach możesz spokojnie startować.