MotoNews.pl

[kjs] SRS Gliwice 7 Stycznia 2006.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

czy ktos wybiera sie na ta impreze? My chcemy jechac, z Wroclawia maluchem 1.1 startowac. Czy ktos moglby sie podzielic ewentualnymi schematami prob, opisem tychze oraz jakichkolwiek informacji? Czy bylby ktos na tyle mily i dowiedzial sie cos o mozliwosciach noclegu w Gliwicach z piatku na sobote 6-7 stycznia?

Bede wdzieczny,

z rajdowym pozdrowieniem

[ wiadomość edytowana przez: wojtas7 dnia 2005-12-29 23:08:36 ]

Przede wszystkim dowiedz sie czy sa jeszcze miejsca - impreza jest tak popularna, ze trzeba zapisywac sie sporo wczesniej.
Kiedys schematy prob byly na stronie sekcji rajdowej. Poszukam prob z ostatnich srsow - jak znajde to wrzuce skany.
Troche km do przejechania macie z Wrocka, ale zapewniam ze warto. ::

Tak jak przypuszczalem, lista startowa zamknieta, szczegoly tutaj

A jakby ktos chcial dowiedziec sie czegos o poprzednich edycjach to tutaj

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-12-29 23:33:37 ]

http://www.sekcja-rajdowa.com/ tu macie stronke
ogolnie to juz brak miejsc
lista pelna + 5 rezerwowych osob zapisanych jakby ktos zrezygnowal.

łoooo qutwa ... no nic może ktoś porezygnuje...

luz, zapisalismy sie i jestesmy na liscie.

w jaki sposob? gadaj ze są jeszcze miejsca?

kto bedzie z FF? chetnie wpadne poznac kolegow

Ja jade, wiec do zobaczenia na starcie

tez jade tylko sie zastanawiam jak podlaczyc na +12 cos do ogrzewania auta

zapisalem sie jakis czas temu. my bedziemy najprawdopodobniej w piatek juz, moze jakas integracja na fajnym placyku do zobaczenia

Ja jadę pokibicować i poutrwalać cyfrowo wyczyny coponiektórych.

Cytat:
2005-12-30 09:47:58, dooh pisze:
Ja jadę pokibicować i poutrwalać cyfrowo wyczyny coponiektórych.

Ciekawe ktorych Przynajmniej mamejarzy nie bedzie na probach tak jak na drogach dzis

Też się chciałem wybrać ale widze że za długo zwlekałem z zapisaniem się w takim razie pewnie przyjade pokibicować do zobaczyska.

Cytat:
2005-12-30 07:35:42, comar pisze:
tez jade tylko sie zastanawiam jak podlaczyc na +12 cos do ogrzewania auta

... na 12V to nie wiem, ale na 12% to juz masz w "ogrzewaniu" szeroki wybór

Ja też będę, o ile padakę zdążę poskładać

Cytat:
2005-12-30 09:58:34, 5Turbo pisze:
Ciekawe ktorych Przynajmniej mamejarzy nie bedzie na probach tak jak na drogach dzis

No tobie popstrykam bo jak auto dociągnie do końca to moze Cię ta dziołcha dobrze pokieruje na jakiś wazon albo pudło

Cytat:
2005-12-30 10:28:44, dooh pisze:
No tobie popstrykam bo jak auto dociągnie do końca to moze Cię ta dziołcha dobrze pokieruje na jakiś wazon albo pudło

Jade z facetem NIe moim Wazy 62 kg. Pierwsza 5 bedzie duzym sukcesem zwlaszcza ze silnik dalej niedostrojony

Cytat:
2005-12-30 11:20:27, 5Turbo pisze: Pierwsza 5 bedzie duzym sukcesem zwlaszcza ze silnik dalej niedostrojony

tak tak... a dla mnie dużym sukcesem będzie gdy nie dojade ostatni

Tylko że srs w gliwicach to taka dziwna impreza jest żadko kto tam jedzie na czas faktycznie przynajmniej z moich kumpli ja mysle ze jakbym wystartował to z czasem nie mam szans z dobrą a grupą szczególnie że taki zwykły malan jest o 150kg lzejszy ale za to saqdziłbym boczury

ja startowałem w 9 edycji i było super , w sobote bede jechał na prawym w czarnym kaszlu , zaczynam sie bać bo maluch ma silnik od kopiego i krótkie 2 3 4 tak że bedzie ostro

Ja oczywiscie tez stawiam sie na starcie.
Niestety dlugo nie jezdzilem, a na dodatek na tym motorze mam problemy z przyczepnoscia nawet na 4-ce wiec postaram sie tylko nie wykrecic za duzo baczkow Chociaz po cichutku licze na dobra lokate w klasie