Prośba o sprawdzenie www

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po wejściu na tę stronę wywala mi błąd IE.
System mam niedawno przeinstalowany.
Sprawdźcie proszę, czy u Was jest tak samo - nie wiem, czy to wina mojego peceta, czy coś ze stronką nie halo.
Pozdr. P.

Cytat:
2005-10-06 20:55:47, pyrekcb pisze:
Po wejściu na tę stronę wywala mi błąd IE. System mam niedawno przeinstalowany. Sprawdźcie proszę, czy u Was jest tak samo - nie wiem, czy to wina mojego peceta, czy coś ze stronką nie halo. Pozdr. P.

Niestety ....wcale to się nie chcieć załadować ...kilka prób z dwóch różnych sieci i dupa

Mi ładuje się b. powoli, ale po przejściu na główną, wywala ten błąd.
P.

Konekszyn tajm ałt... sralucha pyrek chcesz kupić

Edit
Wlazło za 3-cim razem i pokazał się cód-mut sraluch. Błędu nie było... nie... nie chce mi się czekac czy załaduje się podstrona... Chyba szybkość ładowania strony odpowiada szybkości sralucha.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2005-10-06 21:03:53 ]

Najpierw poczytać....

Cytat:
2005-10-06 21:00:01, pyrekcb pisze:
Mi ładuje się b. powoli, ale po przejściu na główną, wywala ten błąd. P.

sory....masz rację ...za szybko odpuszczałem....siem faktycznie główna ładuje...cholernie pooowoli.........jeno dalej już całkiem mało ciekawie

U mnie otwiera się trochę wolno, aczkolwiek za pierwszym razem i żadnych błędów nie ma

pod opera i IE laduje sie bez zadnego bledu
jak pisano wczesniej idzie jak sierp z dupy

Cytat:
2005-10-06 21:07:36, cezariusz pisze:
pod opera i IE laduje sie bez zadnego bledu jak pisano wczesniej idzie jak sierp z dupy

oooo...próbowałem cały czas na drugim kompie i siem otwarło bezbłędnie...wszystko da się przeglądać ....jeno jak napisał Cezariusz.....idzie jak sierp z dupy !

U mnie proxy firmowe się wkur...a jak ma za długie tajmałty.

Aż sprawdziłem datę i godzine. U mni chodzi jak burza :O

Teraz chodzi elegancko i błyskawicznie... pewnikiem jakieś bity i bajty gdzieś na kablach spierdoliły na wolność.

Cytat:
2005-10-06 21:25:15, piotr_ek pisze:
Teraz chodzi elegancko i błyskawicznie... pewnikiem jakieś bity i bajty gdzieś na kablach spierdoliły na wolność.

Piotr_ek. Bo ty jesteś wczorajszy i to popołudniowy. Jak u Lem'a
(sprawdź se datę w kompie)

Najpierw sprawdzcie sobie ile ta strona zajmuje, bo mala nie jest - 4,5MB do zaladowania
Jak ktos ma wolniejsze lacze to niestety, nie ma bata, musi sie chwile odtwierac

No, ja już po baseniku...
poczekać to można, ale u mnie wywala błąd IE, pyta czy wysłać raport i zamyka wszystkie okna przeglądarki...
P.

Bez najmniejszego problemu mi sie otworzyła własnie... strona główna i nastepne takze. Co wy macie za neta?????

Ja mam kiepskie łącze ale wlasnie mi sie to otworzyło w 1,1 sek i zadnego błędu nie ma.

Uzywam IE.

Widać, to coś z moim win-em...
Dzięki!
P.