Mam pytanie co lepiej kupić szukam porady Tłumik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy [url=moto.allegro.pl/show_item.php?item=67517504][/url] czy lepiej to [url=moto.allegro.pl/show_item.php?item=67818338][/url] czekam na odpowiedzi

[ wiadomość edytowana przez: milan151 dnia 2005-10-21 21:50:32 ]

znaczy co????

tak łatwiej:
moto.allegro.pl/show_item.php?item=67517504
moto.allegro.pl/show_item.php?item=67818338

a to co Ci sie bardziej podoba najlepiej...

Podłącze się pod temat, bo sam mam problem z końcowym kominem i rozważałem możliwość zakupu czegoś w tym stylu, ale słyszałem że takie tłumiki źle współpracują z gazowymi motorami. Co radzicie?

niestety cos a'la mugen do forda za **uja nie pasuje (kumpel miał - tragedia - cos jak rura z rynny ) ale ten drógi z dwoma końcówkami jest zqajebisty i bierz go póki za taką cene siedzi ...

[ wiadomość edytowana przez: ARTEK_21 dnia 2005-10-22 02:35:22 ]

Cytat:
2005-10-22 02:32:28, ARTEK_21 pisze:
niestety cos a'la mugen do forda za **uja nie pasuje (kumpel miał - tragedia - cos jak rura z rynny ) ale ten drógi z dwoma końcówkami jest zqajebisty i bierz go póki za taką cene siedzi ...

ten drógi to bedzie wygladal jak dwie rury z rynny!!:] lepiej na twoim miejscu bym poszukal cos skromniejszych rozmiarow... koncowka o srednicy ok75-80mm byla by w sam raz!! a nie 2X100!!

[ wiadomość edytowana przez: pytlar dnia 2005-10-22 08:01:22 ]

Są dwie kwestie, po pierwsze zależy ile chcesz kasy wydac, i po drugie zalezy jaki chcesz miec dzwiek. Kiedyś jak pytalem tutaj na forum to otrzymałem odpowiedzi typu ze te na allegro to 2 miesiace wytrzymaja itp. Mi ososbiscie podoba się tłumik firmy Ulter NRS . Fajny dzwiek zresztą sam moze sobie sprawdzić www.ulter.pl Tyle ze ja narazie nie mama kasy na niego Pozdro Jak kupisz i zamontujesz to pochwal sie wrazeniami.

Cytat:
2005-10-22 02:32:28, ARTEK_21 pisze:
ale ten drógi z dwoma końcówkami jest zqajebisty i bierz go póki za taką cene siedzi ...

z tą cena to chyba jakiś żart kupiłem dokładnie taki tłumik malona ponad rok temu i kosztował mnie 260zł więc cena nie jest taka powalająca delikatnie mówiąc
inna sprawa że wygąda faktycznie troche monstrualnie ale za to dźwięk jest taki jaki lubie baaardzo głośny