Wyprzedaz po moim Esperalu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Pozostało do wzięcia:

- 5 felg stalowych ( na dwóch są rześlkie zimowe gumy bieznikowane z bieznikiem 5 mm, na jednej nówka funkiel guma Kumho, dwie felgi są gołe) - cena 250 za wszystko

- nadkola plastikowe tylnie, gruby plastik, nie zniszczone , dobrze spasowane - cena 25 za komplet

- antena elektryczna w stanie bardzo dobrym - cena 100

- kierunkowskazy przednie L i P w stanie bardzo dobrym (pół roku mają) - cena 100 pln za oba

- butla gazowa 45 L montowana za koło zapasowe z wielozaworem, wazna do 2009 roku, z papierami, zatankowana na full - 10 minut przed dzwonem tankowałem, stan bardzo dobry - cena 150 pln

- bolec do blokady skrzyni z kluczykami GERDA do blokad firmy DIPOL - cena 50 pln ( u producenta chcieli 200 )

- kołpaki 14 cali, model Venus - ala wolksvagen, na Allegro mozna zobaczyć są po 30 pln, stan dobry - pojedyncze ryski - cena 15 za komplet

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-28 19:46:49 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-28 19:52:08 ]

I zapomianlem jeszcze:

- Swiece NGK BKR6E Vline 14 do silnika 1,5 dohc. Zrobiły z 500 km. Stan idealny, zero nalotu, po prostu nowo błyszczące - cena 35 pln za komplet

- daszki przeciwsłoneczne pasazera i kierowcy , stan bardzo dobry - cena 30 za sztukę

PS. W zbiorniku gazowym o którym pisałem jest gazu za prawie 80 pln takze cena 150 za komplet z papierami to dobra cena

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-29 10:48:51 ]

dobra cena pawol..bardzo dobra..ja nawet wczoraj sie zastanawialem zeby do ciebie napisac ale..ten gaz w butli raczej eliminuje ja z transportu..pomijajac juz to ze wysylka takiego zelastwa np do mnie do wawy to pewnnie kolejne 100zl..i jeszcze nastepne 100-150 za podmiane butli..cholera zycie jest brutalne

a w ogole to kiedy instalka byla zakladana?? bo ja tez mam papiery na swoja butle do ktoregos tam roku..ale jako ze instalka byla zakladana 5 lat temu to gazownik powiedzial ze w tej hwili juz butli z mojego samochodu zgodnie z prawem nie moge nigdzie indziej zalozyc

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-09-29 15:37:42 ]

powiem tak. GAz moge w atmosfere puscic. Instalacja była w 99 czyli do 2009 roku jest legalna i ma kwity. Zastanów się.

Co do zakładania butli to jest tak ze w nowej instalacji juz nie założysz ale przecierz masz juz wbite w dowód "GAZ"

PS Wielozawór w komplecie

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-29 15:55:33 ]

jak nadkola sprawne niepopekane i dobre w ksztalcie to ja chetnie, moje jedno wlasnie peklo i sie szura po oponie jak skrecam...

Cytat:
2005-09-28 19:40:40, Pawol pisze:
- nadkola plastikowe tylnie, gruby plastik, nie zniszczone , dobrze spasowane - cena 25 za komplet

Cwikus pisze
Cytat:
Wysłany: 2005-09-29 23:32:50

jak nadkola sprawne niepopekane i dobre w ksztalcie to ja chetnie, moje jedno wlasnie peklo i sie szura po oponie jak skrecam...

Pawol a nie sprzedalbys kierunkowskazow osobno ?

mogę. Hmm niechaj po 55 za sztuke kierunka. Kierunki są białe tzn. na pomarańczową żarówkę

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-30 11:41:09 ]

Odświeżam. Antena elektryczna juz sprzedana.

Adres do mojej aukcji kierunków wraz ze zdjęciami

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66523705

odświerzam

Witam czy te felgi stalowe to nadal aktualny temat !!! ??

Raffsa

[ wiadomość edytowana przez: raffsa dnia 2005-10-13 09:36:35 ]

Gość wstępnie wziął. KAse ma dac na weekend. Chyba ze cos wywinie to temat wróci

Cytat:
2005-10-13 09:36:27, Pawol pisze:
Gość wstępnie wziął. KAse ma dac na weekend. Chyba ze cos wywinie to temat wróci

Kumho...... w razie czego prosze o mnie pamietac

bede pamiętał.

NAdal są dwa kierunki. Praktycznie nówki. 100 za komplet

Oraz nadkola tylnie

I jest jeszcze mikser BRC do LPG. Dane i foty w katalogu mikserów

www.autogas.pl

BArdzo dobrze stroi z silnikiem 1,5
Cena 40

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-10-13 17:55:06 ]