Kody błędów: 66 i 74 omesia A 20SE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i w końcu mnie dopadło..
na benzynie jak jadę(chcę, próbuję), to niestety.. kupa.. nie odpalę auta, a jak się przypadkiem uda, to chodzi (a wręcz szarpie) pedał gazu nie reaguje.. na gazie sobie chodzi spokojnie, czasami tylko przy zejściu z wysokich obrotów potrafi zgasnąć. Oczywiście poznałem, co to znaczy świecący check . Pokazuje mi kody błędów 66 i 74. wyglądało mi to na przepływomierz, wiśc go wymieniłem i .. kupa po raz wtóry... takie samo zachowanie omci, te same błędy...POMOCY!!! ja już jestem goopi...

oba te bledy oznaczaja przerwe w obwodzie. moze wobec tego problem jest w polaczeniach elektrycznych, a nie w samym urzadzeniu przeplywki i reszty, ktora znajduje sie w obudowie przeplywomierza...

kielkac, dzięki za info
nie jest to dla mnie pocieszające, niestety...heh.. w poniedziałek biorę się za prześwietlanie przewodów... O zgrozo!!!
Może jeszcze ktoś miał taki problem? Może komuś wpadnie magiczny pomysł do głowy od których kabelków zacząć?

Jak się uporam z problemem dam info,...może (a niedaj Bóg) komuś to się kiedyś przyda..

Miałem podobny przypadek
Zacznij od wtyczki przepływki, przeważnie tam urywają się kabelki od konektorków

Biedny Tombo-rozumiem ze on bedzie szukał?