MotoNews.pl
6 Drążek stabilizacyjny (118411/45) - NT

Drążek stabilizacyjny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej. wczoraj tak z nudów zajzalem sobie pod mojego escorcika. a tu ku mojemu zdziwieniu wupadl mi z tej kulki drazek stabilizacyjny. pytanie. ile moze kosztowac nowy? pozdrowienia hej

hej
w zaleznosci od firmy i jakosci drązka cena to 35-60zl

Cytat:
2005-10-11 19:02:03, tomimichal pisze:
hej. wczoraj tak z nudów zajzalem sobie pod mojego escorcika. a tu ku mojemu zdziwieniu wupadl mi z tej kulki drazek stabilizacyjny. pytanie. ile moze kosztowac nowy? pozdrowienia hej

Rozumiem ze mówisz o łączniku drążka stabilizacyjnego a nie o drążku stabilizacyjnym.A przypadkiem zanim on sobie wypadł nie stukał czasami troszeczkę na dziurach?
Ceny takie jak podaje kolega z tym ze górna granica cenowa sięga dużo wyzej.Nie kupuj tych najtańszych bo to wyrzucone pieniądze...Celuj raczej w te ok 60zł szt.Osobiście polecam "lamfordery".Acha i nie słuchaj tego co piszą na allegro ,że lepsze są te z metalowymi miseczkami...poprostu usiłują się pozbyć tanich podróbek.Lamfordery mają miseczki z tworzywa i jakoś dziwnie już trzeci rok tłukę je na krakowskich drogach i spoko.

[ wiadomość edytowana przez: Henryk dnia 2005-10-11 22:28:47 ]

Cytat:
2005-10-11 22:25:26, Henryk pisze:
Rozumiem ze mówisz o łączniku drążka stabilizacyjnego a nie o drążku stabilizacyjnym.A przypadkiem zanim on sobie wypadł nie stukał czasami troszeczkę na dziurach? Ceny takie jak podaje kolega z tym ze górna granica cenowa sięga dużo wyzej.Nie kupuj tych najtańszych bo to wyrzucone pieniądze...Celuj raczej w te ok 60zł szt.Osobiście polecam "lamfordery".Acha i nie słuchaj tego co piszą na allegro ,że lepsze są te z metalowymi miseczkami...poprostu usiłują się pozbyć tanich podróbek.Lamfordery mają miseczki z tworzywa i jakoś dziwnie już trzeci rok tłukę je na krakowskich drogach i spoko. [ wiadomość edytowana przez: Henryk dnia 2005-10-11 22:28:47 ]

Henryk a gdzie kupowałeś te Lamfordery?.

Kupowałem na Piastowskiej ale aż po 75zł za sztukę.Dziś patrzę a na allegro są na wyprzedaży po 35zł więc chyba sobie zamówię na zapas.Mam nadzieje ze przyslą faktycznie lamfordery a nie jakieś inne badziewie.