Lampki oświetlenia drzwi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witka
proszę o małą podpowiedz czy w essim mk-7 da się zamocować ewentualnie gdzie te lampki z białym kloszem z tej aukcji.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64500399

zamontować się może i da....ale trzeba ciąć blache bo otworów oryginalnych nie ma.....

o własnie to to mi chodziło bo te czerwone o w miejsce po odblaskach w dzrzwiach ?

Ładny ten Golfik Micab .....ale ten Essie, którego miałeś to był "majsterszyk" ..........komuś się "fuksło"

Wszystko sie da bo nawet ja mam takie.Oczywiscie nie obeszlo sie bez rzezby

Cytat:
2005-09-21 12:51:54, Andrew pisze:
Ładny ten Golfik Micab .....ale ten Essie, którego miałeś to był "majsterszyk" ..........komuś się "fuksło"

hehe dzięki

tak te czerwone wchodzą w miejsce po odblaskach

W niektórych wersjach były orginalnie otwory, czasami zaślepione odblaskiem. A swoją drogą, to nawet chyba ten odblask (6pln orginał w sklepie) spełnia rolę klosza w tych lampkach na aukcji...

Tak czy inaczej cena kosmiczna....

surec , nie masz racji. Odblask to odblask, a te czerwone lampki mają inną konstrukcję tylnej ścianki. Jedynie ten czerwony plastik jest taki sam

[ wiadomość edytowana przez: DarasBB dnia 2005-09-21 13:11:02 ]

Cytat:
2005-09-21 13:01:15, Kielek pisze:
Tak czy inaczej cena kosmiczna....

Ja pierdzielę to ja od Micaba oddam za tyle

Cani w innym wątku też było o tej aukcji

Kiełek, jak mój plastik lusterka ?

Cytat:
2005-09-21 12:47:34, canibal pisze:
o własnie to to mi chodziło bo te czerwone o w miejsce po odblaskach w dzrzwiach ?

Czerwone pasują a białe ni

Cytat:
2005-09-21 13:10:43, DarasBB pisze:
surec , nie masz racji. Odblask to odblask, a te czerwone lampki mają inną konstrukcję tylnej ścianki. Jedynie ten czerwony plastik jest taki sam [ wiadomość edytowana przez: DarasBB dnia 2005-09-21 13:11:02 ]

zgadza się, to miałem na myśli. Doklejasz kierunek boczny za 6pln do szybki za 6pln (w najgorszym razie możesz zetrzeć papierem wewnątrz szybki) i masz lampkę (nową), a i cena wtedy nie poraża...Zrobię fotki tych odblasków...porównamy...

sinusku ja na pewno z tej aukcji nie skorzystam bo cena jest kosmos zakupie ze szrotu za grosze , a powiedz czy masz może dostęp do piszczyka od nie zgaszonych swiateł mk-7 takiego który by nie piszczał ciągłym piiiiiii tylko robił cos w stylu piiip,piiip widziałem coś takiego u slawasa fajna sprawa.

Ze szrotu próbowałem, przekopałem 9szt scorpio i same odblaski...

następnym razem jak będę na szrocie to biore taki komplecik......bo widzę że na allegro piękna cena a u mnie stoją conajmniej dwa scorpio z takimi bajerami

canibal.....jak wiesz gdzie jest i jak wygląda ten piszczyk to mogę Ci taki wyjąc na szrocie....w moim mk6 oryginalny właśnie tak piszczał jak opisujesz piiip piiip

micabku jesli bedziesz miał taki zestaw lampek czerwonych do dzwi to biore kpl no i jaka cena kpl jesli chodzi o piszczyk to jest on umieszczony na plastiku powyżej skrzynki bezpieczników tak jak bys włożył tam reke do tego otworu i chciałbys chwycić za kolumne kierowniczą kolor ma biały z podłuznymi otworami .

canibal same dwie czerwone lampki z wtyczkami to 80zl za tym piszczkiem się rozejrzę

a tak w temacie: to jak przeplatacie kable przez drzwi (no chyba,że kompletą wiązkę)?

no to biore 2szt.