1108 power by wojtas Chwale sie :) -> zgapa od Ruffa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Mam taki sam zbiorniczek wyrownawczy
Pokazalbys lepiej jak to jezdzi
No i wspolczuje ludziom z wolniejszym laczem, tyle tych fotek zapodales, ze beda im sie ladowac pol godziny

Jożem jechoł tymze rydwadem. Ale spod świateł nie mo to szans z moim łosiem

ale blacharka to drut panie

te zapinki co masz z tylu, gdzie kupiles i za ile?

Widziałem w Zvoleniu, auto daje radę. Konkretne

podobuje mnie sie, taki cicho ciemny, nie obraź sie bo to nie ma byc uszczypliwe czy cos ale jak smietnik z zewnatrz wyglada w tych paru odcieniach zieleni

Podobie mi się Twoja przednia tablica .
Nie boisz się troche o chłodnice? Nie by ją chociaż siatexem zasłonić?

Cytat:
2005-10-13 13:35:37, Krzyh00 pisze:
ale blacharka to drut panie te zapinki co masz z tylu, gdzie kupiles i za ile?

chyba nie blacharka ale malowanie?

zapinki to sa normalne sparco bo sa przelotowe albo sprezynowe i kosztowaly jakies 50zl a w sklepach nowe sa po ok 90.

Cytat:
2005-10-13 14:45:56, Race_D pisze:
Podobie mi się Twoja przednia tablica . Nie boisz się troche o chłodnice? Nie by ją chociaż siatexem zasłonić?

a w czym siatex ochroni chlodnice?

Ale przynajmniej mentalnie będziesz spokojny

Cytat:
2005-10-13 14:43:58, toki pisze:
podobuje mnie sie, taki cicho ciemny, nie obraź sie bo to nie ma byc uszczypliwe czy cos ale jak smietnik z zewnatrz wyglada w tych paru odcieniach zieleni

bo to ma jezdzic, nie wygladac...

No tylko te zderzaczki na czarny mat by sie przydało Wiem ze ma jezdzic a nie wygladac ale wygladac troszeczke tez by mogło
Swoja droga ciekawy jestem jakby wyszła konfrontacja z zółtą padakom?

O - znajoma flansza
Daje rade

To w sumie dość nie pozornie wygląda, choć właśnie taki stan wielo kolorowy czasem zdradza że moc troszke większa ale ogólnie całkiem fajna furka, pokaż nam jeszcze jak to lata

Dość hardcorowy ten maluch!! Wspólczuje zabierakom, cud że się jeszcze nie ukręcily. Podwójne przeguby se zalóż jak chcesz po asfalcie jeździć bo coś wkońcu puści i będzie kupa śmiechu z przewagą kupy

Samochód jest naprawde konkretny i mimo że wyglądem nie powala to osiągi ma porażające - strach się bać tym jeździć (Kobzacz coś może o tym powiedzieć) Wojtas sporo pracy włożył w to auto i uważam że jest czego zazdrościć.

P.S
Wojtek na drugi raz pokompresuj trochę te zdjęcia bo nie wszyscy mają łącze dsl a wczytywanie tych fotek jest troche upierdliwe

Pozdro

co do wygladu to przypomina mojego troche ale wojtas masz racje ma jezdzic nie wygladac kaszel daje rade :} podoba mi sie

Kaszel wygląda surowo i agresywnie, czyli tak jak rajdówka powinna wyglądać
Powodzenia w startach.

fajnie to wszystko pomyslane tobie to więcej zajęło robienie tych fotek kąbinacje robiłeś chyba nieziemskie zeby takie fotki zrobic od spodu i chyba ci to więcej zajęło czasu niż przerabianie malca hehehe żartuje ale ogólnie nice pozdrawiam

Cytat:
2005-10-13 21:06:35, Zuraw pisze:
O - znajoma flansza Daje rade

daje, nic sie nie dzieje. przejechalem juz kilka upalan, wyscig gorski, bylem w zvoleniu i wszystko si, zero wyciekow czy cos.

dzieki za pomoc przy centrowaniu.