Prawy reflektor do Coupe I 96-99

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponawiam swoj apel

ktokolwiek widzial ktokolwiek wie gdzie mozna kupic prawy przedni reflektor do Hyundaia Coupe I 96-99r (lezka)

od dawna go szukam
moj jest troszke zwalony a nowy kosztuje tyle ze szkoda gadac

wiem ze np firma DEPO robi zamiennik ale importer na Polske nie sprowadza do tego modelu bo mu sie nie oplaca

tu podaje link do srony gdize maja duzo reflektorw-zamienniko do hyundaia ale do coupe oczywiscie nie ma

LAMPYSAMOCHODOWE.ABC24.PL

bede wdzieczy za wszelka pomoc
Pozdrawiam

Ebay i allegro.. chyba tam pozostaje Ci poszukac. Z UK tez mozna wiele tanich czesci sciagnac. Proponuje poszukac pod haslem "hyundai breaking".. ja na dzien dzisiejszy znalazlem tam 2x coupe, ktore sprzedaja na czesci...
PS. Allegro i WBK BZ robia teraz promocje na niedebetowe karty Visa (nie electron), dzieki ktorym mozna placic przez interenet jak karta wypukla. Bardzo przydatne jesli chodzi o ebay..

wszytko fajnie ale w UK masz odwrotnie symetryczne lampy czyli dupa

racja.. o tym nie pomyslalem... moze na amerykanskim cos bedzie, chociaz tam na aukcjach najwiecej jest nikomu niepotrzebnych smieci..

wolalbym kupic go gdzes w Polsce ale o taki reflektor dosc ciezko niestety

bombel odrazu ci mówie, ze jak go znajdziesz to bedzie cud prawie ja widziałem 2 razy i chcieli po 400 mniejwięcej a nie były w ciekawym stanie....ogólnie jest to towar bardzo deficytowy a cena w serwisie ok1k.... z usa tez nie jest dobrze bo znów tam są symetryczne ....

no wlasnie generalnie tragedia moze doradzisz mi w watku dotyczacym akumulatora bo nie mam o tym zielonego pojecia jaki mam kupic?