Propozycja powtórki zlotu w Siewierzu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze powtorka ze siewierza
bylo super przydal by sie taki zlocik

[ wiadomość edytowana przez: mangus12 dnia 2003-07-24 23:51:02 ]

swietny temat postu, nie ma co. I mamy sie domyslac czy chodzi Ci o promocje w sieci hipermarketow czy niby o co? Tak trodno napisac z tytule zlot i nazwe miejscowosci?!

kurwa ludzie co to, dni głupawki?? przeczytajcie kilka tematów, zanim nowego posta napiszecie!! przecież to idzie kurwicy dostać jak się czyta!!

ok przepraszam

[ wiadomość edytowana przez: mangus12 dnia 2003-07-25 00:09:54 ]

Stary nie masz za co przepraszac napisales posta tak a nie inaczej i wolno ci nie wiem o co im biega a tak w ogole to odpowiedzili byscie koledze o co sie pyta a nie najezdzali na niego bezczelnie
ja chetnie bym sie wybral na zlocik taki jak w siewierzu

Jeśli by sie tylko znależli chętni moznaby w ktoregos wakacyjnego weekenda znow towarzysko sie spotkac i grilla zrobic. Moja propozycja to ktorys weekend konczacy wakacje.

Jest propozycja zlotu pod Tesco w Tychach moze warto sie zainteresowac a nie organizowac 5 zlotów w roznych miejscach. Ludzie z wrocławia tez chca spota.
Ja bym zrobił zlot w gliwicach zeby byli ludzie i z wroclawia i krakowa i z bielska i ok. ślaska i nie byłoby problemu..
Wiekszosc spotów jest w jednym rejonie, tak sie nie da ..a poza tym przydałby sie spot bardziej "sportowy" niz "rekreacyjny"

No właśnie!! SPORTOWY!!

Cytat:
2003-07-25 02:49:46, R_E_K_I_N pisze:
Stary nie masz za co przepraszac napisales posta tak a nie inaczej i wolno ci nie wiem o co im biega a tak w ogole to odpowiedzili byscie koledze o co sie pyta a nie najezdzali na niego bezczelnie
ja chetnie bym sie wybral na zlocik taki jak w siewierzu

to ja przepraszam w takim razie... ale sytuacja wyglądała tak: wchodzę na forum, patrzę tytuł postu "Tesco", więc od razu pomyślałem o tym zlocie mającym się odbyć w Tychach.. wchodzę, a tu widzę to co widzę i już kompletnie straciłem orientację, o co tak naprawdę chodzilo

Cytat:
2003-07-25 02:49:46, R_E_K_I_N pisze:

Nie wiesz o co nam biega? To Ci odpowiem- istnieje cos takiego jak Netykieta- czyli zasady funkcjonowania w sieci. Wymyslone zostaly po to, by wszytkim osobom z tej sieci korzystalo sie latwiej i przyjemniej. Jedna z tych zasad jest to, ze tytul wiadomosci powinien mowic cos o jej tresci. Uwazasz, ze moj post byl dowodem bezczelnosci? Twoja sprawa, ale ciekaw jestem czy mialbys ochote czytac cos co zatytuowane bylo by np 'geant' 'real' lub carefure' . I domyslaj sie co poeta ma na mysli. Ja nie uwazam ze zachowalem sie bezczelnie, zwrocilem autorowi postu uwage ze przydaloby sie inaczej nadawac tytuly postow i sadze, ze zapamietal to i w przyszlosci nie bedzie popelnial tych samych bledow. I o to w tym wszystkim chodzi. A nie odpowiedzialem bo w siewierzu nie bylem i poki co na zaden zlot nie przyjade bo nie mam czym i kiedy (codziennie po 8 godzin na warsztacie, przygotowuje swoje auto do lakierowania).

Jeszce jedno- wyobraz sobie ze kazdy temat wiadomosci bylby tak enigmatyczny. Ciekaw jestem kiedy zaczalbys miec dosyc czytania forum.

Pozdrawiam

temat został zmieniony przez moderatora, ponieważ był całkowicie bez sensu..

czuję że konieczne będzie napisanie zasad korzystania z forum

dobra panieki spokój!!!
powrót do konkretów, termin miejsce itd

witam niezla propozycja ja jestem za i napewno wpadne bo ostatnio w siewierzu bylo fajnie ale kiedy

Kosa131 ja rozumiem ze mozna napisac post bez sensu ale ten taki do konca bez sensu nie byl i spokojnie mozna sie domyslec o co autorowi chodzi bo napisal miejsce napisal co by tam chcial zrobic a na dodatek grzecznie to zaproponowal, napisales
Cytat:
2003-07-24 23:55:50, kosa131 pisze:
...Tak trodno napisac z tytule zlot i nazwe miejscowosci?!

a on przeciez to napisal odejmij sobie dwa pierwsze wyrazy i masz, tak ze nie wiem dlaczego sie tak zdenerwowales tematem tego postu
Cytat:
2003-07-25 10:41:06, kosa131 pisze:
...Uwazasz, ze moj post byl dowodem bezczelnosci?...

tak uwazam bo zamiast odpowiedziec mu na pytanie a pozniej dodac zeby napisal jeszcze bardziej czytelny tytul postu to ty bez ogrodek na niego najechales i tyle, ale nie chodzi mi o to zeby sie klucic tylko mnie denerwuje wlasnie takie odpowiadanie na posty ktore nie daja autorowi zadnej odpowiedzi na to o co zapytal
Cytat:
2003-07-25 10:41:06, kosa131 pisze:
...A nie odpowiedzialem bo w siewierzu nie bylem i poki co na zaden zlot nie przyjade bo nie mam czym i kiedy...

wystarczylo poprostu to napisac w pierwszej odpowiedzi i dodac ze dla ciebie temat postu jest malo zrozumaly i po problemie a nie myslaec "ja nie bylem i nie wiem o jaki zlot chodzi wec go za to zjade" bo tak ja zrozumialem twoja odpowiedz ale tak jak napisalem wczesniej nie chce sie klucic wyrazilem swoja opinie i tyle

Pozdro

chetnie wybiore sie na jakis zlot byle nie byl za daleko bo moj maluch to raczej krotko dystansowiec, tak jak mowi Koniu mozna by zrobic zlot w gliwicach i zeby sie wszyscy dolaczyli jestem za

Rekin, ale całe zamieszanie wynikło z tego, że jak ty zobaczyłeś tytuł, to on już był poprawiony wcześniej "brzmiał": "TESCO"

wszytsko juz ok. tytul i posty zostaly zmienione. chlopaki mialy prawo sie zdenerwowac;), a dla mangus12 brawo, ze potrafil sie przyznac do bledu i przeprosic.
i zyli dlugo i szczesliwie... :)

a wracając do tematu robimy powtórke czy nie

Ja kce jakiegos zlota a nie spoty towarzyskie....konkurencje..konkurencje i jeszcze raz konkurencje...

może zróbmy spota w krakowie

No to jak wczesniej byl tytul "Tesco" to ja juz nic nie mowie
Normalnie jaj to se ze mnie nie robcie bo ja faktycznie nie widzialem pierwszego tematu wiec wszystko co powiedzialem bylo bezpodstawne
Sie normalnie zamieszanie zrobilo

Ok a co do zlotu to ja tez chce konrurencje a nie jakas biesiade mozna by jechac do tego "Tesco" moze bysmy sie jakos ugadali a nie tak tu troche, troche w tamtym poscie zakonczcie jeden zeby bylo wszystko poukladane