Co ladniejsze ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co ladniejsze

1. Grill z wlokna szklanego jak u Kartosa, Totra i u mnie.
2. Grill jak u Prowa i Clebera.
3. Seryjny grill.

Według mnie Omega traci trochę ze swojego wyrazu po zdjęciu oryginalnego grila. Ale to moja opinia.

poprosze o zdjecia tych trzech opcji. a tak na marginesie najladniejszy grill ma.... no tak spojrzcie w lewo....

Zdjecia sa w profilach.

Dramar najlepiej bedzie jak ten temat obgadamy przy pyfku i grilu na zlocie

Dramar co za pytania ?????????????
jak możesz o coś takiego pytać?????????
pewne jest to że oryginalny grill ma chamski znaczek widoczny z 20 km. nigdy go nie tolerowałem , ale to moje zdanie .
ładne jest to co podoba się tobie a nie innym gościom,i to jest FAKT.

Co mi sie podoba to wiem. Wlasnie po to pytam, zeby poznac opinie innych.
Omawialismy dzisiaj z Kartosem na czacie ten temat. Tobie Totr to ja wiem co sie podoba Ale Kartos ma watpliwosci, czy jego Bestia wyglada dosc groznie.

He, he - zgadnijcie moją opinię
Mój wybór to po części dostępność w owym czasie a po części lenistwo - nie trzeba lakierować .
Oba ładne, ale chyba trzeba rozważać z całością - do brewek bardziej chyba pasuje Totr, Dramar i Kartos Inc.

Pzdr.

Don Fernando ma wielkie stada...
Po uśmiechu go poznacie.

Nic nie zastapi pojemności...

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-03-24 10:27:56 ]

A mi się wydaje że jednak mój grill w zestawieniu z brewkami jest bardziej agresywny - zobaczcie na zdjęcie.

Prowo znów masz u mnie piwko za tak zgodną opinię. aczkolwiek nie twierdzę że twój i Clebera grill nie jest czadowy.

Jeśli jesteśmy przy grillach to pomyślałem sobie, że niezłym bajerem byłoby założenie grilla od Vauxhalla (brytyjska wersja opla) Znaczek jest czadowy i nikt by w Pollsce nie wiedział o co chodzi. Zobaczcie sobie np. tu: http://www.parkers.co.uk/choosing/car_reviews/main_review.asp?model_id=421
pzdr
_Krzysiek_

Pomysł I klasa!

Makaveli, śmigaj jeszcze raz do Anglii i przywieź parę.

U mnie jeździ jedna oma z takim grilem , rzeczywiście niezła zmyłka

Mnie podoba się grill Steinmetz'a - kratka.
grill
Ale podróbek nie widziałem, a org. to trochę za drogo.

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec