Nowa Stacja Inter Car Nowak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy był już ktoś z forumowiczów w nowej stacji nowaka obok Makro w Krakowie

Jeszcze nie. Cały czas się zastanawiam jaki test im wymyślić żeby autko nie ucierpiało, a można było gości sprawdzić...
Pozdro.

Ja to bym chcial zeby oprocz tego ze sa podobno najwiekszym salonem w polsce toyoty to moim poboznym rzyczeniem bylo by zeby jeszcze jakosc serwisu byla taka jak sobie rzycza klienci, cyt. my.

Poki co pewnie polowa ludzi przechodzi szkolenia TMP, polowa sie uczy obslugi serwisowej nowych modeli a stare Carinki, Corollki....
Czas pokaze....

Najwyższy czas spróbować. Perzan ma rację, myslę że pojadę na wymianę opon zimowych - powinni sobie poradzić.
A tak na marginesie, Croom życzenia pisze się przez z z kropką a ni "rz"

pozdro
Napiszę wkrótce jak było

Cytat:
2005-10-18 23:05:31, buchticzka pisze:
. A tak na marginesie, Croom życzenia pisze się przez z z kropką a ni "rz" pozdro Napiszę wkrótce jak było

A tak a propos, Croom pisze się tak: Cromm

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: marcin032 dnia 2005-10-19 06:46:45 ]

Mam dyslekcyijje kuurde ))

Cytat:
2005-10-17 23:39:44, Perzan pisze:
Jeszcze nie. Cały czas się zastanawiam jaki test im wymyślić żeby autko nie ucierpiało, a można było gości sprawdzić... Pozdro.

zsuń wężyk od podciśnienia i pojedź że Ci szarpie, albo wypnij gdzieś jakiś kabel i niech szukają tylko czy warto?

Mysle ze nie warto zwlascza ze ludzie tam pracujacy sledza to i nie tylko to forum i pewnie sa wyczuleni

I pewnie patrza czy nie pojawil sie jakis gosc z podkladkami nietypowymi

Nie warto.

Lepiej chyba poczekać kilka miesięcy, niech inni przetestują serwis na własnych autach i ogłoszą swoją opinię. Takie rzeczy szybko po mieście krążą, zwłaszcza jeśli była jakaś wpadka

Kiedys praca i serwis w TOYOCIE zobowiązywał czy jest tak teraz ?

W sumie chetnie bym sie zatrudnil w takim serwisie wreszcie zaczolbym robic cos co mnie interesuje

Miałem okazje "przetestować" nowy serwis
W mojej ukochanej starletce niestety padło sprzęgło zaczeło tak ślizgać że bałem sie że nie dojade do serwisu. Do tej pory serwisowałem w Inter Car na Zakopiańskiej ale z uwagi że sie przeprowadziłem i do zakopiańskiej musze przejechac przez całe miasto więc pozostała mi naprawa w Anwie albo w tym nowym serwisie Inter car na Jasnogórskiej. Zadzwoniłem do anwy spytać o cene pan poinformował mnie co do kosztów dał mi termin za 4 dni. Zadzwoniłem do nowej stacji Inter... w rozmowie okazało sie że moge naprawić to sprzęgło w promocyjnej cenie (ogólno polska akcja TMPL- SERWIS DOBRYCH CEN) szkoda że pan w ANWIE mnie nie poinformował o takiej możliwości i już na wstępie zaoszczędziłem pare niezłych groszy .Termin dwa dni bo tyle potrzebowali na ściągnięcie częsci.Samochodzik oddałem, na serwisie same znajome twarze z ulicy zakopiańskiej . Serwis wykonany na naprawde wysokim poziomie. Ze sprzęgłem sobie poradzili nawet odwiedziłem ich w czasie naprawy doradca zaprosił mnie na hale pogadałem z mechanikiem. Toyotke odebrałem teraz jezdzi jak torpeda Jak narazie jestem Bardzo zadowolony z tego serwisu i mam nadzieje że nasza współpraca bedzie sie tak dalej układać

A ile zapłaciłeś ?

Cytat:
A ile zapłaciłeś ?

Wlasnie ...????

A poza tym, moze głupio to zabrzmi ale cuti zarejestrował sie 11.11.05 i to chyba jego pierwszy post czy drugi....
Czyżby kryptoreklama ASO .....?

[ wiadomość edytowana przez: Cromm dnia 2005-11-12 15:09:10 ]