MotoNews.pl

WWW zapraszam!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
do podziwiania nowych galerii :) - fotki z Cargo....ale tego styczniwego (lepiej późno niż wcale) i fotki super deupowoza Sławka
Strona

Byłem, zwiedziłem... i się zdziwiłem gdy zobaczyłem siebie i swoją furę na zdjęciach!
Nawet nie pamiętam żebyś tam wtedy jakieś zdjęcia robił na tym Cargo!
...paparazzi...

wpraszam się w nieswój wątek ale co mi tam zrobiłem uaktualnienie swojej strony, proszę o komentarze związane z szatą graficzną jak i fotkami jakie się tam znajdują
KLIKAMY PANOWIE I PANIE

Buu gdzie? Po kliknięciu pojawia się napis - nie ma takiej strony.

Cytat:
2005-10-10 16:15:30, teltom pisze:
wpraszam się w nieswój wątek ale co mi tam zrobiłem uaktualnienie swojej strony, proszę o komentarze związane z szatą graficzną jak i fotkami jakie się tam znajdują KLIKAMY PANOWIE I PANIE

Super zdjęcia, zajefajny Esperaczek (i Matiz ) Ale najfajniejsze są te "raczej udane zdjęcia" z tym budynkiem co go z okna widze

PATRZYMY NA TRZECI POST!!! ZAPRASZAM JESZCZE RAZ!

[ wiadomość edytowana przez: teltom dnia 2005-10-10 16:35:02 ]

Cytat:
2005-10-10 16:26:52, kobar pisze:
Buu gdzie? Po kliknięciu pojawia się napis - nie ma takiej strony.

Jeśli chodzi o post Tomka, to wyjaśni Ci tą sytuacje data tego postu

420 przekroczony limit transferu

za godzinę ma wrócić do normy

ja tez chce fotki poogladac.. .ale stronka nie istnieje ((

a co do "teltom" to... jak na moj gust to z tym pomaranczowym to przesadziles... i to tak dosc...

Cytat:
2005-10-10 17:46:50, ETomek_GT pisze:
ja tez chce fotki poogladac.. .ale stronka nie istnieje (( a co do "teltom" to... jak na moj gust to z tym pomaranczowym to przesadziles... i to tak dosc...

Zobacz datę tego postu.
Dlatego nie działa

Kurde, Teltom, nie mogles zalozyc nowego watku, tylko wyciagasz watek z 2003 roku... Bez przesady

zdjecia tak na moje oko z tych ciekawych to źle skadrowane, pomarańczowy kolor na www razi w oczy....... a w Częstochowie można zrobić dużo ciekawsze foto wieźy

np

pozdro

Cytat:
2005-10-11 23:10:15, Kolber7 pisze:
zdjecia tak na moje oko z tych ciekawych to źle skadrowane, pomarańczowy kolor na www razi w oczy....... a w Częstochowie można zrobić dużo ciekawsze foto wieźy np pozdro

Ja to wogóle nie muszę żadnych fotek wieży robić, bo ja to ją na codzień z okna widze

A ja się wyłamię i powiem, że mnie jakoś nie razi w oczy ten pomarańczowy kolor