Kiedy Szczurowa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiecie przypadkiem kiedy będzie najbliższa Szczurowa?

Rekin ty się tam nie martw o Szczurową, zresztą co nam ze szczurowej jak mamy zaj..... klubowe imprezy!!!

Hehe gadzio dobrze mowisz chociaz do szczurowej tez trzeba sie przejechac ale wynajac tor dla siebie hmmmm a moze by tak spotkanie klubowe kiedys zorganizowac na torze w szczurowej

Cytat:
2003-03-21 14:49:59, NeW pisze:
Hehe gadzio dobrze mowisz chociaz do szczurowej tez trzeba sie przejechac ale wynajac tor dla siebie hmmmm a moze by tak spotkanie klubowe kiedys zorganizowac na torze w szczurowej

Dobra myśl!
Dowiem się co i jak i za ile, i może pośmigamy coś po szuterku . Nie wiem czy to prawda ale ten tor wynajmowali po 50zł od osoby, ale się dowiem jak to jest naprawdę

na 1 kreciolku w szczurowej gadalem z dyrektorem tego wszystkiego i wynajecie od godz 9 do mniej wiecej 17-18 kosztuje 50 zl od samochodu z tym ze chodzi tu o maluchy bo o nich tylko rozmawialem jaka cena co do innych samochodow to nie wiem

50zł za cały dzień jazdy, to bardzo kusząca propozycja, ale licząć dojazd i benzynę to wyjdzie koło 150zł, przynajmniej wg. moich obliczeń, birąc pod uwagę że ja mam tam 80km w jedną stronę a spalanie mojego autka dochodzi niekiedy do 12 litrów, ale myslę że dałoby się zejść do 8l, ale ja będzie trzeba to jasne że pojadę i co nie co sobie poskaczę na tej hopie!!!

50 zeta za caly dzien w szczurowej to i malo i duzo.No zawsze ten dojazd jest kosztowny no i tam tez cos trzeba paliwa spalicTo np za 20 załóg by sie zapacilo 1000zł za tor.A wracajac do hopa to jak sie tam dobrze napededzic to fajny jest widok

no tak, tylko że jak się za dużo razy skoczy to potem ma się problemy m.in z zamknięciem auta, ale takie są uroki tego sportu

hmmmm.No To prawda potem sie dzieja różne dziwne rzeczy.Ale wiesz idzie wiosna to bedzie cieplej,Po co wtedy drzwi hee

hehe Szczurowa 30III03 pewnie im frekwencja nie dopisze, jak Konrad zrobi kręciołek!!!

chcą zachęcić ludzi, wciskając im kiełbaski, ja proponuje zrobić steki na naszym zlocie, wtedy to Szczurowa może się schować

Rekin przyznaj się że do Szczurowa chcesz jechac tylko po to żeby skosztowac wyrobów firmy ROL-PEK

Tak Gadzio czytasz w moich myślach