MotoNews.pl

KUPIĘ FOTEL KIEROWCY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KUPIĘ FOTEL KIEROWCY

...wiem że od Opla Calibry idealnie pasują...
...a skoro od Calibry idealnie pasują, to może pasują też od innych Opli?

wprawdzie nei chce kupic fotela..ale z checia zaopiekuje sie takim zdewastowanym fotelem a wlasciwie tapicerka z tylu oparcia celem uzycia jej do reperacji mojego fotela

Cytat:
2005-09-25 15:56:41, qbaj pisze:
wprawdzie nei chce kupic fotela..ale z checia zaopiekuje sie takim zdewastowanym fotelem a wlasciwie tapicerka z tylu oparcia celem uzycia jej do reperacji mojego fotela

Ooo, to jak Ci duzo nie potrzeba tego materialu to moze sie podzielimy

Mnie potrzeba na lewy bok oparcia, bo mam dziure i mi sie gabka sypie . Jak potrzeba Ci wiecej to wzialbym tylko taki kawalek 10x15cm

z podlokietnika wytnij jak Tomek to zrobil i wstaw w to miejsce skore i bedziesz mial

Cytat:
2005-09-25 21:44:40, Bartek1112 pisze:
z podlokietnika wytnij jak Tomek to zrobil i wstaw w to miejsce skore i bedziesz mial

za malo..ja potrzebuje na trzymanie boczne oparcia i siedziska

Cytat:
2005-09-25 14:30:30, ŁUKASZ_GAJER pisze:
KUPIĘ FOTEL KIEROWCY ...wiem że od Opla Calibry idealnie pasują... ...a skoro od Calibry idealnie pasują, to może pasują też od innych Opli?

z vectry A podobno i też są wygodne........ ba nawet bardzo wygodne w porównaniu z esperyną

Z vectry A nie podobno tylko na pewno pasują i są na pewno bardzo wygodne, zapytajcie Bogdana1 albo Darka sprawdzali moje

Świetne są!...faktycznie próbowałem.....wyglądają na dużo dużo solidniejsze , są twardsze , lepiej profilowane....super!

a jak jest z rozkladaniem foteli z vectry a i calibry ?

bo wiadomo ze esperanckie na "pociagniecie wajchą" swietnie nadaja sie do hmm... nie ma odpowiedniej ikonki w naszym forum, wiec posluze sie taka ktora moze zasugerowac o co chodzi -

Cytat:
z vectry A nie podobno tylko na pewno pasują i są na pewno bardzo wygodne, zapytajcie Bogdana1 albo Darka sprawdzali moje

A CO? ZMIENIŁEŚ WŁASNIE NA TAKIE U SIEBIE ???
Jeśli tak to czy możesz wrzucić kilka fotek na forum ???

Cytat:
2005-09-26 19:41:59, Cwikus pisze:
a jak jest z rozkladaniem foteli z vectry a i calibry ? bo wiadomo ze esperanckie na "pociagniecie wajchą" swietnie nadaja sie do hmm... nie ma odpowiedniej ikonki w naszym forum, wiec posluze sie taka ktora moze zasugerowac o co chodzi -

A może ta?

Czy to nie ktoś od nas z klubu sprzedaje przypadkiem???

nie wiem czy ktos sprzedaje ale ja kupuje no chyba ze ktos mnie przebije..juz pisalem z kolesiem..oczywiscie bez przesady jezeli cena przekroczy koszt dobrej naprawy u tapicera to odpuszcze..

aaa ale lukasz..obawiam sie ze to nie fotel dla ciebie...byl juz spawany..wiec przypuszczam ze moglbys dlugo na nim nie pojezdzic

haha.... bo ja też go kupuję
Mój nick to "anabolic"
to się będziemy przebijać na wzajem

a co do spawania.... to ja swój spawałem już 2 razy.... i jestem zdania że spawany fotel jest dużo mocniejszy niż niespawany....

...tylko że mój fotel poza spawaniem ma tak podartą i wygniecioną gąbkę na oparciu, że na plecach czuję jak już mi się sprężyny w kręgosłup wbijają.... fotel tak jest zdezelowany że naprawa raczej mija się z celem.....

Armani w swoim Espero założył sobie "kubeł"... może on chciałby się pozbyć oryginalnego fotela?

A swoją drogą... ile kosztowała by naprawa porozpruwanych obydwu boczków i powydzieranej z nich gąbki?
Tomek Mydłowski chyba za naprawienie lewego wydartego boczka zapłacił 80pln z tego co pamiętam gdy opowiadał o tym na jednym ze zlotów...
A czy jeszcze wogóle są w sprzedaży nowe fotele gdzieś z jakiś hurtowni z częściami do Daewoo? I w jakiej cenie?

Cytat:
2005-10-18 13:59:11, ŁUKASZ_GAJER pisze:
haha.... bo ja też go kupuję Mój nick to "anabolic" to się będziemy przebijać na wzajem a co do spawania.... to ja swój spawałem już 2 razy.... i jestem zdania że spawany fotel jest dużo mocniejszy niż niespawany.... :: ...tylko że mój fotel poza spawaniem ma tak podartą i wygniecioną gąbkę na oparciu, że na plecach czuję jak już mi się sprężyny w kręgosłup wbijają.... fotel tak jest zdezelowany że naprawa raczej mija się z celem..... Armani w swoim Espero założył sobie "kubeł"... może on chciałby się pozbyć oryginalnego fotela?

moze by i chcial sie pozbyc..tylko ze nie mieszka w wawie a ja nigdzie jezdzil nie bede..po za tym zalezy mi zeby tapicerka byla identyczna a ten fotel a z aukcji ma identyczna jak moja.. tak czy owak..nie jestem szczegolnie zdeterminowany wiec masz szanse wygrac bo jesli cena bedzie zbyt wysoka to oddam tapicerowi i niech sie bawi..moj jeszcze nie byl spawany i nie jest zwichrowany stelaz w zaden sposob wiec byc moze oddanie fachowcowi bedzie lepszym rozwiazaniem..nic..pozyjemy zobaczymy

by the way..niezly nick z allegro

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-10-18 14:12:10 ]

wlasnie ktos cie przebil..ale to nie ja ja jeszcze nie licytowalem..podbijanie ceny za wczesnie mnie zawsze smieszylo

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-10-18 14:13:22 ]

Cytat:
po za tym zalezy mi zeby tapicerka byla identyczna a ten fotel a z aukcji ma identyczna jak moja...

...Armani ma z kolei identyczne jak moje... i też by mi zależało aby mieć fotel taki sam jak pozostałe...
...ale dostać fotel kierowcy do Espero w dodatku z taką samą tapicerką graniczy raczej z cudem...

Cytat:
2005-10-18 14:10:20, ŁUKASZ_GAJER pisze:
A czy jeszcze wogóle są w sprzedaży nowe fotele gdzieś z jakiś hurtowni z częściami do Daewoo? I w jakiej cenie?

sprzedaja ale cena powala
LINK

nie wiem czemu wam sie chce bawic w naprawy zamiast wziac sobie caly komplet welurow razem z boczkami za 250 zl a ze starych zrobic hustawke na dzialce

Cytat:
2005-10-18 14:27:38, cezariusz pisze:
sprzedaja ale cena powala LINK nie wiem czemu wam sie chce bawic w naprawy zamiast wziac sobie caly komplet welurow razem z boczkami za 250 zl a ze starych zrobic hustawke na dzialce

bo po pierwsze nie mam dzialki..po drugie nie bede jezdzil do lublina po trzecie wreszcie..z przednich boczkow z angielskiej wersji to ja moge sobie conajwyzej wziac ten srodek tapicerowany bo przeciez calego boczka nie wsadze..a wlasnie czy te fotele maja regulacje nachylenia pokretlem czy wajcha?? ja chce wajche..reasumujac koles z aukcji ma dokladnie taki fotel jak mi potrzeba a wiec mozecie to nazwac cudem

szkoda lukasz ze nie masz tej samej tapicerki..myslalem po cichu ze jak przegram to kupie od ciebie tapicerke z fotela na naprawe swojego

1600 pln za nowy ??? HAHAHA! ...i po dwóch latach mi się znowu połamie! hehe

...a do Lublina mi się niekalkuluje jechać bo jak doliczę do wartości foteli i kanapy wartość spalonego paliwa to mi się ta inwestycja nieopłaca.... zważywszy na fakt że za niedługo przymierzam się do zmiany samochodu więc poważnych inwestycji już niebędę robił i wymienię tylko fotel kierowcy...