Zamki szlak trafił MK7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
HELP!!! Zna moze ktos w Łodzi taniego i dobrego fachowca od regeneracji zamków. Mam problem z otwieraniem drzwi, zamki sie powyrabiały, kluczyk chodzi na boki w zamku jak żyd po pustym sklepie.

Tak wszystkie 3 naraz siadly ?
Ja bym najpierw Kluczyk sprawdzil, czy on sie nie wyrobil juz . . a jak jzu chcesz bardzo zamki naprawiac to Zgierska na odcinku pomiedzy Lutomierska a Drewnowska, taki rzadek sklepow na Podwyzszeniu, tam jest koles co fachmanuje sie we wkladkach . . . no ale musialbys je miec wyjete z wozu . . .

ostatnio tzn gdzies 3tyg temu robiłem stacyjke w swoim batmobilu i kolo skasował mnie 70 PLN.i tak biorą za punkt tzn czy zamek czy wlew czy stacyjka bo sie orientowałem.pisze zebys wiedział mniej wiecej ile $

Kluczyk mam wyrobiony ale otwieram już serwisowym i od strony kierowcy to już dałem sobie spokoj z otwieraniem i otwieram od pasazera. Nowe kosztują na allegro ok. 350zł - troche drogo jak na moja kieszen, ale nie wiem czy ta regeneracja coś da i na jak długo. Zastanawiałem sie czy nie dac sobie spokoju z zamkami i założyc centralny. Co o tym myslicie.

Ja otwieram tylko centralnym bo po wlamaniu nie otwiera mi sie z zamkow.

Cytat:
2006-02-27 12:41:44, adpol pisze:
Kluczyk mam wyrobiony ale otwieram już serwisowym i od strony kierowcy to już dałem sobie spokoj z otwieraniem i otwieram od pasazera. Nowe kosztują na allegro ok. 350zł - troche drogo jak na moja kieszen, ale nie wiem czy ta regeneracja coś da i na jak długo. Zastanawiałem sie czy nie dac sobie spokoju z zamkami i założyc centralny. Co o tym myslicie.

Wlasnie w week-end zaczalem walczyc z moimi zamkami. Mialem dokladnie to samo, stad

1. wymienilem kluczyk, ktory fo tej pory uzywalem na drugi (oryginalnie mialem 3 kluczyki)

2. wcisnalem smar gafitowy (6,50 w OBI) jakies pół pojemnika, wkladają-wyjmując kluczyk, kręcąc nim z pół godziny. Po 15 minutach zaczął normalnie otwierac i zamykać a dzisiaj zadziałal jakby był nowy, tylko troche smaru na nim zostało, więc muszę przetrzec za każdym razem kluczyk, ale mam nadzieje, ze to przejdzie

podro

w zielonej górze 80m za stacyjke ale 30 z punkt "zwykły"