Espero- taxi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na forum były już fotki stuningowanych Espero, Espero-radiowozów, a czy ma ktoś do zapodania fotki taxówek-Espero?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam

Mam jedno pytanie, ile Ty Esperynek masz lat???

Ja mam zdjęcie lewego przedniego koła mojego byłego Espero, chcesz??

Cytat:
2005-10-14 12:08:28, Petersen pisze:
Mam jedno pytanie, ile Ty Esperynek masz lat??? Ja mam zdjęcie lewego przedniego koła mojego byłego Espero, chcesz??

Nie, dziękuję

sorry
ale co jest tak dziwnego w Taxi
przeciez tego jak psow
chyba ze w czestochowie wszyscy pielgrzymuja i taxi tam nie jezdzi

a tak zalkowicie poza wszystkim
nie zasmiecaj forum tak durnymi postami bo poprostu bede je kasowal bez ostrzezenia

No nic dziwnego.
I kasuj ten post

A moze jemu chodiz o espero przystosowane do taxi a nie takie jakie mamy na ulicy

Cytat:
2005-10-14 18:02:40, Bartek1112 pisze:
A moze jemu chodiz o espero przystosowane do taxi a nie takie jakie mamy na ulicy

Co chcesz przez to powiedzieć? Sugerujesz, że ja chce przystosować auto do taxi?

Nieie. tylko moze chodzi o to ze pytasz sie o espero taxi jakie wychodzilo w korei i czym ono sie roznilo od seri

Cytat:
2005-10-14 18:09:51, Bartek1112 pisze:
Nieie. tylko moze chodzi o to ze pytasz sie o espero taxi jakie wychodzilo w korei i czym ono sie roznilo od seri

Można to tak nazwać

Cytat:
2005-10-14 18:09:51, Bartek1112 pisze:

Chyba zbyt wysoko oceniasz Esperynka, jemu chodzilo tylko o kolejny topic i nabijanie postow.
Tylko po co, gwiazdek nie ma, ilosci postow w profilu tez nie... Nie wiem, glupota, czy dojrzewanie?

Cytat:
2005-10-14 18:30:12, QLogic pisze:
Chyba zbyt wysoko oceniasz Esperynka, jemu chodzilo tylko o kolejny topic i nabijanie postow. Tylko po co, gwiazdek nie ma, ilosci postow w profilu tez nie... Nie wiem, glupota, czy dojrzewanie?

Nazywaj to jak chcesz

Cytat:
2005-10-14 19:52:58, Esperynek pisze:
Nazywaj to jak chcesz

Podejrzewam dojrzewanie, ale kto wie, moze to taki.... MIX

Cytat:
2005-10-14 20:46:36, QLogic pisze:
Podejrzewam dojrzewanie, ale kto wie, moze to taki.... MIX

A ja podejrzewam, że Esperynek bardzo niedługo podzieli los ramzesa22 .......no bo ...ile można ??

Podejrzewam ,że jeszzce kilka głupich wątków i bedzie fruuuuwał z forum.

niczyjego losu niepodzieli bo sie wkur...... Badzcie troche wyrozumiali

A co Ty go tak bronisz Bartek? twój kolega?

Cytat:
2005-10-14 20:59:02, Bartek1112 pisze:
..."Badzcie troche wyrozumiali ..."

Przepraszam Cię Bartek jeżeli to Twój Kolega..... słowo, ze próbpwałem jak mogłem.......ale już nie mogę !!

Dobra juz koniec tego piepszenia.

Esperynek to chlopiec w wieku okolo 12 lat. Jego tata ma espero i on bardzo lubi i interesuje sie tym samochodem. Czasami z nim rozmawiam na gg i lubie tego chlopaka. Nieznam go osobiscie poniewaz jest z czestochowy. Staram sie byc wyrozumialy bo to mlody i bardzo fajny chlopiec jest.

Esprynek niewsciekaj sie musialem

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-10-15 07:08:28 ]

Cytat:
2005-10-15 07:02:30, Bartek1112 pisze:
Dobra juz koniec tego piepszenia. Esperynek to chlopiec w wieku okolo 12 lat. Jego tata ma espero i on bardzo lubi i interesuje sie tym samochodem. Czasami z nim rozmawiam na gg i lubie tego chlopaka. Nieznam go osobiscie poniewaz jest z czestochowy. Staram sie byc wyrozumialy bo to mlody i bardzo fajny chlopiec jest. Esprynek niewsciekaj sie musialem [ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-10-15 07:08:28 ]

Bartek, uważaj. Był już taki co się przyznał publicznnie że lubi chłopców.... I nos mu odpadł...

ooooooo ......zmienia to nieco postać rzeczy......dobra......hamujemy z emocjami i prosimy również Esperynka o zachowanie pewnych zasad....

Esperynek! - 5 razy się zastanów zanim 1 raz coś stworzysz i wyślesz na forum....
To nie jest hyde park gdzie piszesz co Ci do głowy przyjedzie i od razu na forum! ...tak nie można .....nie szalej i da się żyć