Czy warto dzwonić do LINK 4 ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam 60% zniżki na OC i 30% na AC i zastanawiam się czy warto dzwonić do LINK 4. Nie mam telefonu stacjonarnego a słyszałem że trwa to dość długo więc pomyślałem że zapytam was może ktoś miał doczynienia z Link 4. Wartość auta około 16 tyś. obecnie ubezp w PZU. Doradzcie.
Pozdr

ja tez mam 60% znizki OC w PZU a mimo to teraz jedno auto mam w PZU a jedno w Linku /w linku wyszlo ok 200zł taniej porownujac oferty/ AC w linku - NIGDY /- w LINKU pytali mnie czy mam znizki i czy moge udokumentowac - powiedzialem ze moge bo mam drugie auto tam ubezpieczone i juz nic nie pokazywalem!!

ja w tej chwili wszystkie samochody ubezpieczam w linku, wychodzi o wiele taniej, oczywiście mam wszystkie zniżki i za dużego fiata za cały rok w warszawie zapłaciłem ok 400 zł
jeżeli masz zniżki to im o tym mówisz i oni to akceptują
a jeżeli chodzi o rozmowę telefoniczną to dzwonisz do nich i prosisz żeby do ciebie oddzwonili, robią to bardzo chętnie nawet na komórkę i wtedy można gadać do woli

Ja tez mam oba auta w Linku ubezpieczone bo poprostu jest taniej.

pozdr

Ale macie też AC?? Likwidowaliście kiedyś szkode z LINK 4???

Nie mam AC w poldku mam AC i NW i Assistance w Tico i tak jest taniej

Mialem stluczke (wina obopulna) facet w ktorego puklem nei mial problemow, natomiast ja mialem ostatnio problemy z likwidacja szkody (nie moja wina) przez pzu !!! dupki

pozdr

Ok No to dzwonie do tych Łosi zobaczymy co mi powiedzą )
Dzieki za wypowiedzi. Po wszystkim zdam relacje jaką decyzje podjąłem.
Pozdr

Czekamy na relacje ...

pozdr

calkiem niedawno tzn jakies 4 miesiace temu moj znajomy likwidowal szkode przez AC w link4. Do tej pory kasy mu sukin...ny nie wyplacili...

No jednak zostałem przy PZU zapłaciłem dużo bo 1700 OC AC i NW ale mam full (bez udziału własnego) mam zniżke OC 60 % i AC 40% + jakies tam 5% za kontyn, 5% za drugie auto (siostra ma też w PZU). Mam dość. Zgłosiłem na stronce żeby do mnie zadzwonili z Link 4 - mieli zadzwonić miedzy 12-13 ale nie zadzwonili wiec trudno mieli swoją szanse. Koło 17 ktoś dzwonił ale nie słyszałem a że numer był zastrzeżony to nie mam pewności czy to oni. To tyle
Pozdr
PS Szczerze mówiąc zniechęcił mnie artykuł http://www.e-insurance.pl/komunik/link.htm

witam mialem ubezpieczeie AC i OC w linku,rozbiłem BMW i podszło do kasacji nie było zadnego problemu z wyplata odszkodowania a laweta od nich o 06.00 rano w niedziele była po 20 min. i naprawdw sie opłaca jest ok

potwierdzam, link4 dobra firma, tanio i solidnie przynajmniej jak dla mnie. za skzode wypłacili bez najmniejszych problemów $$$$

Uwazaj!!!! Sa liczne wzlaczenia do odszkodowania. Sam pracuje w Allianz i z kolegami doszukalismy sie wielu sprytnych wylaczen.

WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W PZU ZA OC POWIEDZIELI MI 1800ZŁ... CALIBRA 2000CM
SZOK!!!!!!!!!!!
A W LINK4? NIE UWIERZYCIE.....

450ZŁ CAŁY ROK..... CAŁY ROK!!!!!!!!!!!!!!!!!