Zdraveite kolegi ot Polsha az sym ot Bylgariia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To pierwsze słowa maila jaki przyszedł na skrzynkę klubową może ktoś rozumie Bułgarski

Zdraveite kolegi ot Polsha az sym ot Bylgariia.Karam fiat125r ot dosta vreme mnogo gotina kola .Vie v Polsha imate dosta avto klubove za fiat 125r v Bylgariia niama takiva.To veche i chastite za fiat125r podchti veche ne se prodavat pri nas .Sigorno v Polsha ne e taka kato gleda po vashte stranici dosta dobre si podyrzhate fiatite.V Bylgariia syshto se opitvame no e dosta trudno s chastite trudno se namira oreginalni chasti za fiat125r pri nas.No inache polskiia fiat si e gotina kola.Nadiavam se neshto da razberete ot pisanoto ne moga da pisha na polski.Ako znaete neshto za Polski fiat125p molia pi6ete.

radi ge4ovski

ja nie znam, ale chyba cos potrzebuje do duzego fiata a u nich tego nie ma

A może ten kolega z Bułgarii zna angielski, lub jakikolwiek inny język, w którym ktoś z nas potrafiłby się z nim porozumieć?

Chyba chodzi mu o dostepnosc oryginalne czesci w Bulgarii, i chce u nas kupic.

Cytat:
2006-03-17 20:36:23, GDA pisze:
Zdraveite kolegi ot Polsha az sym ot Bylgariia.Karam fiat125r ot dosta vreme mnogo gotina kola .Vie v Polsha imate dosta avto klubove za fiat 125r v Bylgariia niama takiva.To veche i chastite za fiat125r podchti veche ne se prodavat pri nas .Sigorno v Polsha ne e taka kato gleda po vashte stranici dosta dobre si podyrzhate fiatite.V Bylgariia syshto se opitvame no e dosta trudno s chastite trudno se namira oreginalni chasti za fiat125r pri nas.No inache polskiia fiat si e gotina kola.Nadiavam se neshto da razberete ot pisanoto ne moga da pisha na polski.Ako znaete neshto za Polski fiat125p molia pi6ete.

witajcie koledzy z polski, jestem z bulgarii, jezdze fiatem125 juz od wielu lat. Wy w polsce macie sporo `fanklubów fiata 125`, w bułgarii takich nie ma, tam sie juz niestety nie sprzedaje tych samochodów. Na pewno w polsce nie jest tak, jak to wyglada z waszej strony , jezdzicie dosc dobrymi fiatami (jakos bez sensu, ale tak tu napisal, pewnie chodzi o to ze tu sie tych samochodow nie docenia), W Bulgarii dosc trudno znalezc oryginalne czesci do fiata. poski fiat to bardzo dobry samochod. mam nadzieje ze troche rozumiecie, co napisałem, nie potrafie pisac po polsku. Jesli wiecie cos o fiacie 125 prosze napiszcie.

A tak go sie spytac czy mowi po angielsku:
"az dobro govoria anglijski, a ti?" albo "az dobro govoria anglijski, a ti?
"

[ wiadomość edytowana przez: esp dnia 2006-03-17 23:03:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: esp dnia 2006-03-17 23:04:09 ]

Esp, zmiażdżyłeś!

Ło matko! Szacuneczek, esp!

Esp

Nie ma za co ja tylko poprosilem swoja siostre, ktora studiuje slawistyke .

Jak cos bedziecie mieli po chorwacku to jeszcze lepiej bedzie przetlumaczone. W kazdym badz razie jak z nia potem rozmawialem to doszla do wniosku czytajac to ze ten Bulgar bardzo kocha Fiaty (jak kazdy znas)

Mimo to ze to nie ja, fajnie bylo popatrzec na post Nomada

[ wiadomość edytowana przez: esp dnia 2006-03-17 23:30:21 ]

Do klubu go!!!

EDIT: Ciekawe, czy podobałby się mu "Bułgarski Pościg" ...

[ wiadomość edytowana przez: jacek_s dnia 2006-03-17 23:31:04 ]

Cytat:
2006-03-17 23:30:30, jacek_s pisze:
Do klubu go!!! EDIT: Ciekawe, czy podobałby się mu "Bułgarski Pościg" ... [ wiadomość edytowana przez: jacek_s dnia 2006-03-17 23:31:04 ]

bułgarskie co?

Pościkk

Ciekawe czy jak się trafi jakiś maniak FSO z Chin to też go ktoś przetłumaczy? Oprócz OLA oczywiście.

Cytat:
2006-03-17 23:32:31, jacek_s pisze:
Pościkk

to taki mały post ?

Bułgarski poscikk

Respekt

ESP - dzięki wielkie
oryginał maila poszedł do Ciebie - mam nadzieje że poprowadzisz ewentualną dalszą korespondencje

Cytat:
2006-03-17 23:30:30, jacek_s pisze:
Ciekawe, czy podobałby się mu "Bułgarski Pościg" ...

Jeśli czuje ten klimat, to na pewno

Poprawka: BuLgarski Pościkk, przez L

Fakt, mój błąd.