[I] mapa fotoradarów w Polsce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
>>mapa<<
czasem sie przydac może komus

Przyda sie przyda i widze ze czesto aktualizowana

Przyda sie w ch*j. No chyba że na tyle często aktualizują że przed wyjazdem można sobie sprawdzić gdzie przenośne rozstawili albo obczaić trase gdzie będzie mobil latał...

dobra sprawa, jak będę jechać w nieznane to zobacze gdzie trzeba bardzo zwalniać

no zeczywiscie dobre tylko czemu ja niewiem nic o niekturych radarach w gdyni chyba ze naprawde niedawno je postawili :p

-----------------
Franky Garage

Fuso -z tego co wiem te w gdyni w większości już są gdzieś przeniesione.. .ale na podstawie trasy Gdańsk - tczew stwierdzam że są dość aktualne... zwłaszcza że jeden jest dopiero od września... więc info na www są dość świeże.

W mojej okolicy sa zaznaczone fotoradary przenośne gdzie badzo żadko jest kontrola. Przejeżdzającym przez Gliwice radzę uważać na DK88/autobana/betoniak/Al.J.Nowaka-Jeziorańskiego bo tam codziennie na 99% stoi fotoradar (przy zjeżdzie na Portową) + jeżdzi nieoznakowany ciemnozielony Pug 307 kombi z wiadomym "wkładem".

A mnie tak właśnie teraz zastanowiło co oznacza to [I] . Świeczka symboliczna czy temat informacyjny?

INFO

Wrrrrrrrr, u mnie postawili nowy radar na który się oczywiście nadziałem Pozostaje tylko mieć nadzieję że to była sama skrzynka, w Olsztynie radary są bodajże dwa albo trzy, a słupów osiem

Ile mogą mi wrypać za przekroczenie prędkości o ok. 30 km/h?

Cytat:
2005-10-14 09:46:52, dooh pisze:
W mojej okolicy sa zaznaczone fotoradary przenośne gdzie badzo żadko jest kontrola. Przejeżdzającym przez Gliwice radzę uważać na DK88/autobana/betoniak/Al.J.Nowaka-Jeziorańskiego bo tam codziennie na 99% stoi fotoradar (przy zjeżdzie na Portową) + jeżdzi nieoznakowany ciemnozielony Pug 307 kombi z wiadomym "wkładem".

a na trasie Mikołów Gliwice sa jakieś niespodzianki? bo codziennie tam śpiesze do pracy

Cytat:
2005-10-17 08:42:41, Smutny_Gizd pisze:
Wrrrrrrrr, u mnie postawili nowy radar na który się oczywiście nadziałem Pozostaje tylko mieć nadzieję że to była sama skrzynka, w Olsztynie radary są bodajże dwa albo trzy, a słupów osiem Ile mogą mi wrypać za przekroczenie prędkości o ok. 30 km/h?

kolo 200/300 pln +punkty wymienialne na nagrody

A nie latwiej po prostu jezdzic zgodnie z przepisami i miec gdzies wszystkie fotoradary, gliniarzy z suszarkami i nieoznakowane radiowozy? I nie mowcie ze sie tak nie da, bo sprawdzalem

Cytat:
2005-10-17 10:17:33, kobzacz pisze:
A nie latwiej po prostu jezdzic zgodnie z przepisami i miec gdzies wszystkie fotoradary, gliniarzy z suszarkami i nieoznakowane radiowozy? I nie mowcie ze sie tak nie da, bo sprawdzalem

jak testowałem wakuometr to też tak jeździłem