Wystawa samochodów sportowych w Muzeum Techniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szkoda że nie u nas w Krakowie - ZOBACZ

hehe będzie wywiad z moim kolegą ze szkoły ja tak samo jak i on jeździłem w mistrzostwach polski w Gokartach.. a ze mną wywiadu nie robią

Cytat:
2004-02-03 14:54:23, Konrad_P pisze:
szkoda że nie u nas w Krakowie

oj szkoda wielka szkoda.....

Devilmick jakbyś chciał to w czwartek o 11 spotkanie przy metrze centrum.. pare osób z EKO będzie... Najpierw odpowiednio się zaprawimy na ławeczkach pod pałacem (Staruch coś o grzańcu mówił) i szturmem do muzeum... jakbyś chciał to dawaj z nami

Ja się zastanawiam, może uda się wyrwać przed egzaminem =)

shit o 15:30 mam egzamin ustny ze statystyki... moze mi się uda... jutro się zgadamy na EKO jak będziesz Kunerze

Niby Kuner się ustawił że ze wszystkimi jutro na EKO będzie pił ale jak narazie to Kuner nie ma czym jechać na Eko...

czy ktos by mi pstryknol foty 1600x1200 124 i 500
podejrzewam ze to te dwa samochody ktore sa na kalendarzu intercars

125 MC to ten fake od tego samego teamu ... ?

reszta polskich oldsmobili rowniez mile widziana

panowie jeśli moge prosić to zbierzcie inf. o tym 125p Monte Carlo
wszystko mnie interesuje(fotki opisy itd)...
dzięki

Nie można ominąc takiej wystawy!
Jade na pewno!

Cytat:
2004-02-03 21:37:53, mar125 pisze:
panowie jeśli moge prosić to zbierzcie inf. o tym 125p Monte Carlo
wszystko mnie interesuje(fotki opisy itd)...
dzięki

Jak się da to się zrobi... jak bede jeszcez w miare trzeźwy to może cyfrówke skołuje.. a może Ty devilmick meźmiesz swoją???

Kuncia spoko "wezne" aparacik. Tylko nie mam Cie jak wziac jutro na Eko... sorki... jutro wieczorem bede u takiego jednego kolegi... i z tamtąd odrazu na Eko pomkniemy... postaraj sie moze ze Strongim przyjechać..

Mam sporo fotek , między innymi fiat 124 Abarth , 500 wyścigowa, 125p (niestety nie Monte Carlo, tylko ten z rekordem 50 tys. kilometrów), maluch rallycrosowy, strotopolonez.Mógłby ktoś umieścić na serwerku?

A ja byłem nawet w telekspresie

widzialem w telexpresie wypas na maxa !!!!!!!!!! DAWAC TE FOTY !!!!!!!!

Fotki będą najwcześniej jutro dopiero wieczorem(przynajmniej te moje )

Szkoda że nie było fiata 125 Monte Carlo , własciciel podobno miał jakieś problemy rodzinne i nie przyjechał.Jednak może nic straconego , dowiedziałem sie gdzie ten fiacik prawdopodbnie stoi, także jak bede miał troche czasu to zbadam sprawe.Troche rozmawiałem z pewnym sędzią odnośnie maluchów 903 i na pewno nie będzie zakazów itp. Nie bedzie również żadnych grup A i N, faktycznie ktoś tam w Pzm-ocie o tym wspominał, ale generalnie pomysł nie był pozytywnie rozpatrzony.Strotopolonez jak stał tak stoi, nie wiadomo kto mógłby ten silniczek obudzić, i nie wiadomo czy sa pieniądze na cześci.Mówiono coś o pomysle Jaroszewicza i zawiezieniu auta do Włoch aby tam zrobili silnik.Pytałem sie o homologacje 126p, będe musiał również to zbadać, może uda się to odnaleźć.Odnośnie auta rallycrosowego, Vice mistrza w rallycrosie, to paliwko zakupuje na lotnisku, mówi że nie ma żadnych problemów.No to takie szczeguliki ale można się tam sporo rzeczy dowiedzieć, pojade jeszcze raz w niedziele prawdopodobnie

hmm ... gdzie fotki ???? zlitujcie sie niech ktos je wrzuci

Chłopaki sory, fotki będą na pewno.
Nie z mojej winy dopiero w poniedziałek

A co jest z tym stratopolonezem , ze sie go obudzić nie da???????
Art126 ty powinienes wiedziec , powiedz strasznie mnie ciekawi co ci ludzie tam porobili, kurde co za kraj mielismy 3 stratosy oczywiscie uwczesny syn premiera i ku.#$@^%$#&^%$&^%(*&^ wszystkie gdzies sie podzialy dobra u nas wszystko potrafia przesrac ale co jest z tym jedynym pozostalym wspomniewniem po tych pieknych latach polskiej motoryzacji, myslalem ze m,ozna bedzie posluchac jak to chodzi i stracilem ochote aby tam jechac czekam na odp