| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-09-30 15:08:47
Co to są "przerupkach"
Sprowadze Cie na ziemię, prawdopodobnie facet nigdy tu nie zajrzy. Juz z kilkoma takimi rozmawiałem i jeszcze nie słyszałem żeby ktokolwiek zapisał sie do klubu tylko po tym jak dostał ulotke. Takie życie. Edit: poprawiłem tego orta
[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2005-09-30 21:06:13 ] |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-09-30 20:38:07 będę upierdliwy - co to jest :
BTW : chyba jednak zajrzał ? |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-09-30 21:08:52
Kto, pokaż palcem ilu ich było i jak to sie ma do ilości rozprowadzonych ulotek? |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-09-30 21:32:42
Adaś...letko za bardzo się nerwisz i wzrok Ci siem psuje bez to .....weźmnij no ty i przeczytaj spokojnie raz jeszcze co napisał Jacenty .... bo wyraźnie nie o to mu chodzi_o |
Esperynek Klubowy Weteran ![]() Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2005-10-02 19:41:46
Nie chcę być złośliwy,ale już 3 dzień się ten gość nie odzywa |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-10-03 16:44:49 A co myślicie? Że ludzie kupują auta i nimi jeżdżą po to, aby do jakiegoś klubu internetowego się zapisywać? Po to to się kupuje kartę startową Heyah ![]() |
Michal-500 Clio Sosnowiec | 2005-10-03 19:56:10
Dobrze powiedziane ![]() |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2005-10-18 10:22:59 Witam, nie wiem czy dobrze zrobiłem i czy za to nie dostane tego klubowego wpier...{i tak nie wiem o co chodzi } ale dziś pozwoliłem sobie bez niczyjego pozwolenia umieścić informację o tym klubie na forum Grona (www.grono.net). Wiekszość z Was zapewne wie o co chodzi w całej idei grona, a jesli nie to nic straconego Przez jednych jest ono krytykowane za snobizm i sztuczne tworzenie zamkniętych elitarnych kręgów przyjaźni, przez innych uwielbiane ale fakt faktem, że jest i rozwija się zdobywając coraz to nowych członków ( w większości przypadków jak zauważyłem chodzi tym o to by umieścić swoje zdjęcie z chemicznie zmodyfikowanymi bicepsami i klatkami i złapać na to jak najfajniejsze (częściowo podrasowane) lalki do swojego kręgu przyjaźni a większość tak naprawdę nie widziała się nigdy ze sobą na żywo bo niby jak skoro niektórzy w swoich kręgach mają więcej "przyjaciół" niż jest tu zapisanych członków klubu.
Tak więc wracając do tematu znalazłem tam małe grono tematyczne dotyczace Espero (chyba około 8 gronowiczów) i pozwoliłem sobie bez niczyjego pozwolenia poinformować ich (jeśli jeszcze nie tego nie wiedzą) o istnieniu tego Internetowego Klubu Espero.
Jak już kilka osób się w tym temacie wypowiadało, przyniesie to pewnie mizerne skutki ale co mi tam, kto nie spórbuje ten się nie przekona. Co prawda nie ma tam wielu wypowiedzi ale może któryś z gronowiczów zajrzy i postanowi dołączyć. Pozdrawiam. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-10-18 10:35:17 Fajne to GRONO ESPERO jak naszego www nie zna. No cóż... tak wirtualnie się bawi dzisiejsza młodzież. |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2005-10-18 10:49:16 Nie powiedziałem że nie zna mialem na mysli to że jeśli jeszcze ktoś nie zna to juz teraz bedzie wiedział. |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2005-10-18 10:50:48 Poza tym tak jak wspomniałem głównym zajęciem jest zapewne wyrywanie panienek a nie Espero ![]() |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-10-18 12:13:35
Hm.... Panienek powiadasz, a mogę prosić o adres |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2005-10-18 12:57:10 Podawałem wcześniej www.grono.net
|
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-10-18 14:31:07 moze zaprosiłbys mnie do tego klubu?bo bez zaproszenie sie niewejdzie hehe |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-10-18 14:35:05 I mnie... i mnie... Wpadniemy tam z patrykowskim i zrobimy mały burdel... albo rozpiździaj ![]() |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2005-10-18 14:47:35 A to że bez zaproszenia się nie wejdzie to ja to doskonale wiem, dlatego pisałem o posądzaniu gronowiczów o sztuczne tworzenie zamkniętych społeczności pseudo-przyjaciół. Aby byc w gronie trzeba byc przez kogos zaproszonym Zastanowię się co z tym fantem zrobić i czy Was zaprosić . Hmmm to tak jak w kawałku "jestem Bogiem...uświadom to sobie" Czuje się teraz tak jak Zeus i moderatorzy na tym forum bo jak na razie to ode mnie zależy przyjęcie was do tamtego klubu tak jak od modów zalezy przyjęcie mnie do tego klubu a raczej nadanie statusu membera![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-10-18 14:51:24 Mnie to "rybka" czy będę gronkowcem, czy też nie. |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2005-10-18 14:51:48 Nie no dobra, nie będe wciśkał pierdół, poprosze adresiki mailowe na które mam wysłać zaproszonka W końcu Esperaki muszą sobie pomagać i trzymać razem a jesli to pomoże w zacieśnianiu znajomości miedzy nami (choc jak widze to pewne osobniki zasadzają się juz na sikorki z Grona) to czemu nie![]() |