Reklama naszego klubu:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a no wiec dzis idac ze szkolywidze ładnego srebnego esperaka po przerupkachi to przeróbki całkiem dobrea zdziwił mnie fakt ze własciciel auto ma tablice z chorzowaa wiec postanowiłem poczekac asz gosciu wyjdzie z przychodni zdrowia i podbic do niegopo jakis 15 minut wyszedł gosciui zaczła sie rozmowa:]
no i oczywiscie jak to kultura osobista wymaga ,przedstawilem sie i Uswiadomiłego ze istnieje takie cos jak Polski Klub Espero a gosciu był pewny ze go robie w bambuko bo on nic nigdy otym niesłyszał:-/podałem mu nasz adres i tylko czekac asz gosciu sie zjawi unas na forum ale ciekawi mnie to jak mozna Zareklamowac nasz klub?macie jakie propozycje?

Cytat:
2005-09-30 13:07:39, patrykowski pisze:
a no wiec dzis idac ze szkolywidze ładnego srebnego esperaka po przerupkachi to przeróbki całkiem dobrea zdziwił mnie fakt ze własciciel auto ma tablice z chorzowaa wiec postanowiłem poczekac asz gosciu wyjdzie z przychodni zdrowia i podbic do niegopo jakis 15 minut wyszedł gosciui zaczła sie rozmowa:] no i oczywiscie jak to kultura osobista wymaga ,przedstawilem sie i Uswiadomiłego ze istnieje takie cos jak Polski Klub Espero a gosciu był pewny ze go robie w bambuko bo on nic nigdy otym niesłyszał:-/podałem mu nasz adres i tylko czekac asz gosciu sie zjawi unas na forum ale ciekawi mnie to jak mozna Zareklamowac nasz klub?macie jakie propozycje?

A to co wozimy na naszych blendachszybach itd. zależy jak kto lubi , to mało???

Cytat:
a no wiec dzis idac ze szkolywidze ładnego srebnego esperaka po przerupkach

Co to są "przerupkach"

Cytat:
i to przeróbki całkiem dobrea zdziwił mnie fakt ze własciciel auto ma tablice z chorzowaa wiec postanowiłem poczekac asz gosciu wyjdzie z przychodni zdrowia i podbic do niegopo jakis 15 minut wyszedł gosciui zaczła sie rozmowa:] no i oczywiscie jak to kultura osobista wymaga ,przedstawilem sie i Uswiadomiłego ze istnieje takie cos jak Polski Klub Espero a gosciu był pewny ze go robie w bambuko bo on nic nigdy otym niesłyszał:-/podałem mu nasz adres i tylko czekac asz gosciu sie zjawi unas na forum ale ciekawi mnie to jak mozna Zareklamowac nasz klub?macie jakie propozycje?

Sprowadze Cie na ziemię, prawdopodobnie facet nigdy tu nie zajrzy. Juz z kilkoma takimi rozmawiałem i jeszcze nie słyszałem żeby ktokolwiek zapisał sie do klubu tylko po tym jak dostał ulotke.
Takie życie.

Edit: poprawiłem tego orta

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2005-09-30 21:06:13 ]

będę upierdliwy - co to jest :
Cytat:
zajży

BTW : chyba jednak zajrzał ?

Cytat:
2005-09-30 20:38:07, Jacenty pisze:
będę upierdliwy - co to jest : BTW : chyba jednak zajrzał ?

Kto, pokaż palcem ilu ich było i jak to sie ma do ilości rozprowadzonych ulotek?

Cytat:
2005-09-30 21:08:52, Adam4302 pisze:
Kto, pokaż palcem ilu ich było i jak to sie ma do ilości rozprowadzonych ulotek?

Adaś...letko za bardzo się nerwisz i wzrok Ci siem psuje bez to .....weźmnij no ty i przeczytaj spokojnie raz jeszcze co napisał Jacenty .... bo wyraźnie nie o to mu chodzi_o

Cytat:
a no wiec dzis idac ze szkolywidze ładnego srebnego esperaka po przerupkachi to przeróbki całkiem dobrea zdziwił mnie fakt ze własciciel auto ma tablice z chorzowaa wiec postanowiłem poczekac asz gosciu wyjdzie z przychodni zdrowia i podbic do niegopo jakis 15 minut wyszedł gosciui zaczła sie rozmowa:] no i oczywiscie jak to kultura osobista wymaga ,przedstawilem sie i Uswiadomiłego ze istnieje takie cos jak Polski Klub Espero a gosciu był pewny ze go robie w bambuko bo on nic nigdy otym niesłyszał:-/podałem mu nasz adres i tylko czekac asz gosciu sie zjawi unas na forum ale ciekawi mnie to jak mozna Zareklamowac nasz klub?macie jakie propozycje?

Nie chcę być złośliwy,ale już 3 dzień się ten gość nie odzywa

A co myślicie? Że ludzie kupują auta i nimi jeżdżą po to, aby do jakiegoś klubu internetowego się zapisywać? Po to to się kupuje kartę startową Heyah

Cytat:
2005-10-03 16:44:49, piotr_ek pisze:
A co myślicie? Że ludzie kupują auta i nimi jeżdżą po to, aby do jakiegoś klubu internetowego się zapisywać? Po to to się kupuje kartę startową Heyah

Dobrze powiedziane

Witam, nie wiem czy dobrze zrobiłem i czy za to nie dostane tego klubowego wpier...{i tak nie wiem o co chodzi} ale dziś pozwoliłem sobie bez niczyjego pozwolenia umieścić informację o tym klubie na forum Grona (www.grono.net). Wiekszość z Was zapewne wie o co chodzi w całej idei grona, a jesli nie to nic straconego Przez jednych jest ono krytykowane za snobizm i sztuczne tworzenie zamkniętych elitarnych kręgów przyjaźni, przez innych uwielbiane ale fakt faktem, że jest i rozwija się zdobywając coraz to nowych członków ( w większości przypadków jak zauważyłem chodzi tym o to by umieścić swoje zdjęcie z chemicznie zmodyfikowanymi bicepsami i klatkami i złapać na to jak najfajniejsze (częściowo podrasowane) lalki do swojego kręgu przyjaźni a większość tak naprawdę nie widziała się nigdy ze sobą na żywo bo niby jak skoro niektórzy w swoich kręgach mają więcej "przyjaciół" niż jest tu zapisanych członków klubu.
Tak więc wracając do tematu znalazłem tam małe grono tematyczne dotyczace Espero (chyba około 8 gronowiczów) i pozwoliłem sobie bez niczyjego pozwolenia poinformować ich (jeśli jeszcze nie tego nie wiedzą) o istnieniu tego Internetowego Klubu Espero.
Jak już kilka osób się w tym temacie wypowiadało, przyniesie to pewnie mizerne skutki ale co mi tam, kto nie spórbuje ten się nie przekona. Co prawda nie ma tam wielu wypowiedzi ale może któryś z gronowiczów zajrzy i postanowi dołączyć.
Pozdrawiam.

Fajne to GRONO ESPERO jak naszego www nie zna. No cóż... tak wirtualnie się bawi dzisiejsza młodzież.

Nie powiedziałem że nie zna mialem na mysli to że jeśli jeszcze ktoś nie zna to juz teraz bedzie wiedział.

Poza tym tak jak wspomniałem głównym zajęciem jest zapewne wyrywanie panienek a nie Espero

Cytat:
2005-10-18 10:50:48, YeLonkoskY pisze:
Poza tym tak jak wspomniałem głównym zajęciem jest zapewne wyrywanie panienek a nie Espero

Hm....
Panienek powiadasz, a mogę prosić o adres

Podawałem wcześniej www.grono.net

moze zaprosiłbys mnie do tego klubu?bo bez zaproszenie sie niewejdziehehe

I mnie... i mnie... Wpadniemy tam z patrykowskim i zrobimy mały burdel... albo rozpiździaj

A to że bez zaproszenia się nie wejdzie to ja to doskonale wiem, dlatego pisałem o posądzaniu gronowiczów o sztuczne tworzenie zamkniętych społeczności pseudo-przyjaciół. Aby byc w gronie trzeba byc przez kogos zaproszonym Zastanowię się co z tym fantem zrobić i czy Was zaprosić . Hmmm to tak jak w kawałku "jestem Bogiem...uświadom to sobie" Czuje się teraz tak jak Zeus i moderatorzy na tym forum bo jak na razie to ode mnie zależy przyjęcie was do tamtego klubu tak jak od modów zalezy przyjęcie mnie do tego klubu a raczej nadanie statusu membera

Mnie to "rybka" czy będę gronkowcem, czy też nie.

Nie no dobra, nie będe wciśkał pierdół, poprosze adresiki mailowe na które mam wysłać zaproszonka W końcu Esperaki muszą sobie pomagać i trzymać razem a jesli to pomoże w zacieśnianiu znajomości miedzy nami (choc jak widze to pewne osobniki zasadzają się juz na sikorki z Grona) to czemu nie