Simering wybieraka czy jakos tak;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wymienial ktos u siebie ten element? konkretnie nr 14 na rysunku. da sie to zrobic bez wyjmowania skrzyni tzn tylko przy jej lekkim opuszczeniu? ogolnie jak wyglada wymiana tego badziewia za 30zl? ;]

Cytat:
2005-10-18 18:23:00, tolo84 pisze:
wymienial ktos u siebie ten element? konkretnie nr 14 na rysunku. da sie to zrobic bez wyjmowania skrzyni tzn tylko przy jej lekkim opuszczeniu? ogolnie jak wyglada wymiana tego badziewia za 30zl? ;]

a cieknie Ci przez to olej?

Cytat:
2005-10-18 19:18:54, Jeztom pisze:
a cieknie Ci przez to olej?

kapac nie kapie ale juz skrzynia wilgotna, ostatnio zauwazylem a mechanik potwierdzil ze to stamtad.

Cytat:
2005-10-18 19:21:21, tolo84 pisze:
kapac nie kapie ale juz skrzynia wilgotna, ostatnio zauwazylem a mechanik potwierdzil ze to stamtad.

ja mam to samo, też nie kapie ale skrzynia wilgotna jest... u mnie ponoć trzeba ściągać skrzynie ale nie wiem jak u ciebie

raczej tak samo

Cytat:
2005-10-18 19:29:15, Jeztom pisze:
ja mam to samo, też nie kapie ale skrzynia wilgotna jest... u mnie ponoć trzeba ściągać skrzynie ale nie wiem jak u ciebie

w czwartek jade to zrobic i przy okazji wymieniam lacznik gumowy walu NR 1 bo juz mam postrzepiona ta gume i moze puscic. (simering 35zl, lacznik 180zl, robota ???)

sorry nie trzeba raczej bedzie sciagac skrzyni jeżeli dobrze widzę że to na wałku zdawczym.

Cytat:
2005-10-18 19:37:27, baz-e30 pisze:
sorry nie trzeba raczej bedzie sciagac skrzyni jeżeli dobrze widzę że to na wałku zdawczym.

walek zdawczy to inaczej wybierak czy jak to jest ?:]

wymienia sie bez sciągania skrzyni przynajmiej w E34

jak nazwa mówi to wyjście na wał napędowy.

Ja mam chyba tez do wymiany simmering ale u mnie jest juz wyciek i to chyba od tego śmierdzi lekko spalenizną w upalne dni (pisałem o tym jakiś czas temu).

Cytat:
2005-10-18 20:25:25, baz-e30 pisze:
jak nazwa mówi to wyjście na wał napędowy.

to mowimy o czym innym, bo wyjscie na wal napedowy uszczelnia simering nr 13 na rysunku.

Cytat:

jak sie poci to ja bym nie wymieniał ale jak zacznie kapać to wtedy tak

Cytat:
2005-10-19 10:21:28, hz10 pisze:
jak sie poci to ja bym nie wymieniał ale jak zacznie kapać to wtedy tak

a miales moze doczynienia z wymiana elementu nr 14 na rysunku? duzo roboty?

bede wymieniac lacznik gumowy walu wiec przy okazji chcialem usunac ten wyciek a juz kupilem element nr 14 wiec po co ma lezec ;]