Szukam web mastera

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam chetnego do zaprojektowania prostej strony www. warunki do ustalenia.
kontakt:
e-mail:marcin_radom@wp.pl
GSM: 500 15 45 45
pozdrawiam

w czym chcialbys miec zrobiona ta strone? html, flash, php? jaka tematyka strony i jej zawartosc?

czekam na szczegoly

Cytat:
w czym chcialbys miec zrobiona ta strone? html, flash, php?

gdybym miał pojęcie co to html, flash, czy php to nie szukałbym kogoś kto się na tym zna. tematyka oczywiście moto, a i może trochę innych różności. zawartość? hmmm, obowiązkowo forum, fotki, i jakieś wypociny ewentualnie. sam nie wiem jeszcze dokładnie jak to ma wyglądać i liczę na pomoc kogoś kompetentnego.
pozdrawiam

robilem niedawno z kumplem strone na prace dypolomowa.

tak wyglada:

link do forum na tej stronie

ta strona ma byc Twoja prywatna czy jako reklama jakiegos interesu? (wazne to jest, wyglad strony trzeba do tego dopasowac)

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-10-29 10:01:09 ]

strona prywatna.
pozdrawiam i do tematu wrócę w środę
pozdrawiam

Marcin --> mogę Ci udzielić korepetycji z HTMLa i PHP, jakieś książki moge Ci pożyczyć i pomóc moge w robieniu stronki.
madzienka23 też trochę wiedzy posiada i myślę, że jak ją poprosisz, to też nie odmówi pomocy
Zresztą są programy, które same (prawie) wszystko robią, wklejasz tylko grafikę i klikasz teksty.
Parę sztuczek Ci "sprzedam" i w krótkim czasie sam staniesz sie Web Masterem

ja juz też troszkę html liznąłem, a nawet bedąc ostatnio w łodzi w jednym z marketów poczytałem podręcznik od php. chcę jednak stronkę taką profesjonalną. wiem że jak się zrobi to samemu to satysfakcja jest wieksza, nawet jeśli strona nie wygląda tak jak byśmy to sobie wymyślili. z braku czasu jednak, mimo deklaracji pomocy madzieńki23 i mojego szefa, zlecę jej wykonanie najprawdopodobniej komuś innemu. zresztą pożyjemy zobaczymy.
pozdrawiam