Komp i kody błędów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam takie oto pytanko gdyz istnieje podejzenie ze komp mi sie w tryb awaryjny przestawil: jak odpytac kompa bez podlaczania do innego kompa a slyszalem gdzies cos od kogos ze mozna odpytac za pomoca migania jakiejs kontrolki . Prawda czy bajki i jakiej kontrolki i czy jesli tak to tyczy sie to essiego mk7?

bo po wstepnych ustaleniach kosztow wychodzi ze kolo 100 trzebaby dac gdziekolwiek bym nie pojechal i to tylko za samo podlaczenie kompa a gdzie jeszcze ewentualna naprawa....:O)

WYSZUKIWARKA

wpisz np kody bledow.

Cytat:
2005-06-24 10:53:56, BUGZ pisze:
mam takie oto pytanko gdyz istnieje podejzenie ze komp mi sie w tryb awaryjny przestawil: jak odpytac kompa bez podlaczania do innego kompa a slyszalem gdzies cos od kogos ze mozna odpytac za pomoca migania jakiejs kontrolki . Prawda czy bajki i jakiej kontrolki i czy jesli tak to tyczy sie to essiego mk7? bo po wstepnych ustaleniach kosztow wychodzi ze kolo 100 trzebaby dac gdziekolwiek bym nie pojechal i to tylko za samo podlaczenie kompa a gdzie jeszcze ewentualna naprawa....:O)

W MKVII niestety nie masz raczej złącza samodiagnostyki do podpięcia czytnika kodów błyskowych

niestety w EEC V nie ma takiej mozliwosci.

no chyba, że masz elektroniczny licznik kilometrów - wtedy da się

Cytat:
2005-06-24 12:35:21, maciek701 pisze:
niestety w EEC V nie ma takiej mozliwosci.

Niom. Nie ma błysków, ale są sposoby

Cytat:
2005-06-24 10:53:56, BUGZ pisze:
mam takie oto pytanko gdyz istnieje podejzenie ze komp mi sie w tryb awaryjny przestawil: jak odpytac kompa bez podlaczania do innego kompa a slyszalem gdzies cos od kogos ze mozna odpytac za pomoca migania jakiejs kontrolki . Prawda czy bajki i jakiej kontrolki i czy jesli tak to tyczy sie to essiego mk7? bo po wstepnych ustaleniach kosztow wychodzi ze kolo 100 trzebaby dac gdziekolwiek bym nie pojechal i to tylko za samo podlaczenie kompa a gdzie jeszcze ewentualna naprawa....:O)

jak jest w trybie awaryjnym to pompa paliwa pracuje non stop po przekreceniu stacyjki w pozycje zaplon .,.,

pzdr

Cytat:
2005-06-25 12:56:56, grzesiekrbk pisze:
jak jest w trybie awaryjnym to pompa paliwa pracuje non stop po przekreceniu stacyjki w pozycje zaplon .,., pzdr

Niekoniecznie.

Cytat:
2005-06-24 22:36:24, WilK pisze:
Niom. Nie ma błysków, ale są sposoby

Wilku, jakie to sposoby aby w MK7 zczytać
te kody

z tego co mi napisali w książce to jak sie komp ustawi w tryb awaaryjny to essi będzie jeździł z maksymalną prędkością 60 km/h a zczytać błędy można o gościa który ma specjalne urządzenie do yego typu działań Tyle wiem bo robiłem to mechaniora w Legionowie