Reklama na samochodzie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos mial z tym kontakt? Ostatnio znalazlem w gazecie ogloszenie, ze jakas firma umiesci na auctach swoja reklame. Wybagrodzenie zalezne od miesiecznego przeniegu. Czy ktos cos wie o takich firmach???

Kiedyś pytałem o to.Robiłem wtedy średnio 2500 do 3500 miesięcznie to powiedzieli mi że za mało.Jakbym robił minimum 5000 to może.Powiedziałem że jeżdżę po dużych miastach jak Poznań albo Bydgoszcz a oni że fajnie ale i tak minimum 5000.Ale pytaj.Zawsze jakiś grosz może wpaść.

a jak oni to sprawdzaja ? czy przeszedlby taki patent z przekrecaniem licznika?

mój kolega dawno temu to miał, nie pamiętam szczegułów ale mocno NIE polecał - chyba go wyrolowali

Cytat:
2005-10-20 14:49:50, hanf0777 pisze:
a jak oni to sprawdzaja ? czy przeszedlby taki patent z przekrecaniem licznika?

Typowo polskie myślenie .... żenujące...

[ wiadomość edytowana przez: _kruchy_ dnia 2005-10-20 16:19:11 ]

co masz na mysli
no wiem ale to tylko ciekawosc

[ wiadomość edytowana przez: hanf0777 dnia 2005-10-20 16:20:17 ]

to jest sciema totala... nie pakuj sie w to...

To, że w takiej sytuacji przekręcanie licznika to zwykłe oszustwo!!

no niestety ale wkolo tego typu pomyslow i kazdy mysli co by tu zrobic aby zarobic a sie nie narobic

Ja chyba jednak nie z tej bajki jestem...

Cytat:
2005-10-20 16:20:31, _kruchy_ pisze:
To, że w takiej sytuacji przekręcanie licznika to zwykłe oszustwo!!

Otóż to, kiedy jest się oszukiwanym to jest karygodny skandal, ale za to jak się samemu robi kogoś w h...ja to wszystko jest ok? litości

polak to urodzony kombinator i nic na to nie poradzisz, moze nie kazdy ale jednak taka juz mamy mentalnosc tak jak niemcy sa dokladni tak my jestesmy przebiegli

Cytat:
2005-10-20 16:29:30, hanf0777 pisze:
polak to urodzony kombinator i nic na to nie poradzisz, moze nie kazdy ale jednak taka juz mamy mentalnosc tak jak niemcy sa dokladni tak my jestesmy przebiegli

Tylko rodzi się pytanie czy nam z Tym dobrze, że nikomu naokoło nie można zaufać, bo każdy coś kombinuje?
Czy może dobrze byłoby coś zmienić w tej materii? Oczywiście całości społeczeństwa nie zmienisz, ale można np. zacząć od SIEBIE.

ja o tym wiem wiem jak jest w polsce i staram sie wlasnie nie robic nikogo w h..ja jak to nizej napisane wiem jak jest na zachodzie chcialbym wyjsc w polsce wieczorem i czuc sie bezpieczyn, zostawic samochod otwarty i nie bac sie ze ktos mi go zaj...bie sprzed domu ale narazie tak nie jest a to ze sie zapytalem o przekrecanie licznika to byla czysta ciekawosc nie zamierzam tego robic chcialem sie tylko dowiedziec poza tym latwo oceniac kogos nikt nie jest doskonaly

Cytat:
2005-10-20 16:37:52, hanf0777 pisze:
... nikt nie jest doskonaly

oj, nikt

Cytat:
2005-10-20 16:29:30, hanf0777 pisze:

nie uogólniaj.... bo możesz co poniektórych obrazić..

nie uogulniam pisza jaka jest o nas opinnia i nie maielem na celu nikogo urazic

ojj.. nie przesadzajcie.. kazdy na swoj sposob oszukuje i tlumaczy sie sam przed soba ze to nie oszustwo... egzamin w szkole- ja wcale nie sciagalem pani profesor , panie wladzo.. ja wcale nie jechalem szybko, ale prosze pana.. miesiac temu wymienialem galki i ma przegladu nie przejsc? tak prosze pana, orginalny przebieg, nie prosze pana, nie bylo szpachlowane nic.. zero rdzy.. takich przykladow drobnych oszustw ktore sami przed soba usprawiedliwiamy mamy na codzien mnustwo... KAZDY a wiecie dlaczego?.. bo nie ma idealow, wiec nie denerwujcie sie

co do reklamy... niestety duzo firm oszukuje.... powiedza ci: wplac kasena to a na to... a reklamy zero

troche chyba odbiegacie od tematu watku... ale tylko troche

Witam Ja w 1992 roku wyczytałem w ogłoszeniach-"zlecę reklamę na samochód" oraz "przyjmę reklamę na samochód".Poszedłem tym drugim tropem i ogłosiłem się,że "PRZYJME REKLAMĘ NA SAMOCHÓD".Po paru dniach przyszły dwie przesyłki polecone w tej sprawie.A w listach goście piszą mi jakie mają samochody,dokładne dane osobowe itp. i że chętnie przyjmą reklamę ode mnie. Totalna pomyłka Dałem sobie spokój.A z tego co słyszałem to i słusznie.