Prezydent

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i w pizdu, mamy prezydenta po byku. Metr czterdzieści w kapeluszu. Ja jebie ale siara, jestem załamany. Teraz będzie 5 lat rozliczania PRL, miłosierdzia bożego, zacofania...............

Witamy w Kaczolandzie!!!!!!!

chujoza po całości

jak już napisałem w Blogu od Komandosa ja wypierdalam na Białoruś, przyłączycie się?

pozdro

i tylko patrzeć jak zaczną się czystki rasowe, wróci cenzura i godzina policyjna....

nie mam pytan - zalamelem sie

Ale pierdolicie...mial wygrac jakis idiota ktory nie umie sie wyslowic.

mufaz ty chyba nic nie wiesz. weno sie poorientuj co np za granica mowia o jednym i drugim i jakie jeden i drugi ma poglady. chlopie zastanow sie.

Cytat:
2005-10-23 20:44:37, mufaz pisze:
Ale pierdolicie...mial wygrac jakis idiota ktory nie umie sie wyslowic.

mufaz na prezydenta

prezydent ktorego popiera rydzyk - przejebane

prezydent ktorego popiera lepper - dramat

no i w pizdu kaczka będzie polske reprezentować, poracha na maxa, a może zrobimy jakiś przewruc i przejmiemy władze??

Wszyscy pluja, ale dlaczego do tego sopuscilismy?

Nie wiem myslalem, ze Donald ma wygrana w kieszeni a tu zonk..

Uwazam iz przez nastepne 5 lat powinna obowiazywac zaloba narodowa

Polowa z was nawet nie bylo zaglosowac..a wielkie burzawki wystawiacie.

No to teraz codziennie rano Radyjo Ma ryja
Podatek o.Rydzyka.
No i bedziemy kupowac wszystko co Lepper podpowie Kaczce.
No i szykuje sie misja Ksiezyc 2006 - cel ukrasc ksiezyc...

qr**co to za polityka,najpierw pier***o ptasiej grupie a koles co poparl wzniesienie zakazu wypuszczania ptactwa na dwor sam zlamal zakaz.Niech zaraz ta kacza paka ucieka bo leb jej powinni odrabac teraz No a tak na serio to powazna sprawa,najgorzej maja Ci z wawy bo ich ta polityka dotknie najszybciej i najbardziej... + tez taki,ze czesci za czasow PRL-beda teraz znow modne

Super że Kaczor wygrał.Strzeżcie się pedały,cioty,złodzieje i żydzi!!! W tym kraju nie będzie miejsca dla was! I kara śmierci dla morderców i złodziejów!!! Brawo!
A najbardziej mnie rozpierdalały sondaże na onecie że tusk wygra hehe nawet gdybym nie miał zielonego pojęcia o programach politycznych obu kandydatów,to po oglądnięciu dwóch debat w tv,gdzie można zobaczyć tuska jako analfabetę nie umiejącego odpowiedzieć na zadane pytanie,stękającego i pieprzącego bez sensu,już nie maiałem żadnych wątpliwości co do tego na kogo odać głos.Albo w 1 turze jak w tv pokazywali sztab tuska i za nim świecące jak hieny ryje hołowczyca tej kurwy gronkewicz walz i te jego bachory z tym wyżelowanym bękartem na czele to mnie szlag trafiał! Bardzo dobrze ze tusk przegrał! Nareście mamy wykształconego prezydenta który pozamiata w tym burdelu.

ja tam bylem za tuskiem...
kaczynski? no kufa ejjj....wole analfabete niz takiego cepa ktory gówno wie o gospodarce a krzyczy o jej ratowaniu

poza tym Kasia Tusk jest fajna

hucel i mufaz po tej samej stronie.czemu mnie to nie dziwi hehehehe

Cytat:
2005-10-23 21:09:26, bimber1 pisze:
hucel i mufaz po tej samej stronie.czemu mnie to nie dziwi hehehehe

no trudno żeby sie bracia kłócil co nie