Kratki na przedni zderzak Omega B / Złodzieje ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.
lekko podlamany naglym zniknieciem z mojego samochodu halogenow wraz z kratkami mam takie pytanie. Czy sa takie kratki dłuższe do Omy B ktore maskuja cala ta dziure( mam na mysli dziure po halogenie i tej kratce obok). Pomyslalem ze nie bede chwilo montowal halogenow ale chcialbym zaslepic powstala dziure.
Za odp bardzo dziekuje.
p.s chyba ze ma ktos takie kratki to bym byl zainteresowany.
pozdr Kamil

nowe oryginalne kratki to wydatek rzędy 35-40zł za kmpl i są tylko jednego rozmiaru. Dziury po halogenach pozostaną.
Widać nie tylko w wielkoplosce są baranki którym przydają się halogeny i kratki

witam mialem ten sam problem,i rozwiazalem go w ten sposob,ze kupilem na gieldzie siatke do tuningu, zawiozlem do zaprzyjaznionego blacharza,on zrobil ramke z drutu w ktora wkomponowal siatke efekt mozesz zobaczyc na mojej stronce klubowej moj nick ''szuwarek'' . pzdrawiam

no te kratki są całkiem spoko lepsze to jak dziury
ale koła są bardziej klawe

dzieki dzieki za te mile slowa,i jeszcze jedno koszt tych kratek to okolo 40,50 zl z robocizna

Juz sobie zalatwilem. Jeszcze ladniejsze od moich poprzednich tak ze problem dziur mam z glowy . Tym razem porozwiercam srubki mocujace i flexem popiluje glowki tak ze bedzie ciezko je nawet zlapac kombinerkami. podobno dobry sposob.
pzdr