MotoNews.pl

Kto mi pomoże założyć nadkola i chlapacze KRAKÓW?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Kupiłem już parę miesięcy temu, ale nie mam czasu się tym zająć, a zima się zbliża.

Jeśli jest ktoś chętny z Kraka- czteropak wybranego piwka w nagrodę. Dwa tylne nadkola+ cztery chlapacze

Proszę o info na priv

jak przyjedziesz do Wawy to Ci to założe

a ile dales za nadkola i gdzie?? bo chce sobie tez kupic

Cytat:
2005-10-07 00:12:32, Mariusz83 pisze:

okolo 20zeta/szt dostepne w co drugim sklepie

Cytat:
2005-10-07 00:12:32, Mariusz83 pisze:

Ja mam dojście do nadkoli. Nowe! Cena za 1 sztuke to 20zł. Przesyłka to 24,40 firmą kurierską na drugi dzień w dowolne miejsce w Polsce. Są też ekrany pod silniki do modeli od 95-98 (cena 115zł).

up

Cytat:
2005-10-20 22:50:23, optymista79 pisze:
up

to nie założyłeś? jeszcze? zima się zbliża
ja już konserwację strzelilem nadkola założyłem a teraz czekam
zimówki też założone

Cytat:
2005-10-20 22:50:23, optymista79 pisze:
up

A czy przypadkiem nie masz problemu z załozeniem ich - bo u mnie także leżą w garażu bo nie wiem jak je założyć do kombi bo albo chlapaki przeszkadzaja i trzeba je zdemontować przy montażu nadkoli albo juz nie wiem co mam z nimi zrobić?!.

No dokładnie mam mały problem i dlatego chiałem prosić o pomoc kogoś, kto już się z tym uporał.

Właśnie ja też czekam na jakąś informacje w tym temacie.Ale z tego co sie orientuje przy zalożonych chlapakach odpada montaż nadkoli i odwrotnie-ale może ktoś ma fotki z tego jak ma zalożone te nadkola przy jednoczesnym założonych chlapakach?!.
Kurcze pieczone bo mi leżą nówki nadkola w garażu a zima tuz tuż.

Ja mam u siie zinstlowane nadkola i chlapacze I wszystko jest poskręcan na hama śrubami, ale sie trzyma

Po załozeniu nadkoli chlapacze nie pasują

Jk to nie pasują, po założeniu nadkoli tym bardziej powinny pasować bo jest do czego przykręcać.
Ja tam założyłem nadkola i chlapacze uniwersalne aczkolwiek z logo Ford.
Muszą pasować.

Mowa o ryginalnych wyprofilowanych chlapaczach

widze ze nie tylko ja mam taki problem z tymi nadkolami ja cos bede probowal zrobic cos w tym tygodniu to napewno przesle fotki z wykonywane operacji

nie ma rzeczy niemozliwych, trzeba poprostu goladnoc co i jak i sie zrobi, jesli kolega chce to we wtorek nie mam zajec wiec mozemy sie umówic i troszke pozezbic