[wykres z hamowni] 126p na 555

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wiec zhamowałem swoje autko. Specyfikacja silnika wyglada tak:
wałek Kałuża 555
odetkany dolot z lewej kratki
gaznik wypolerowany,krótki dyfuzor, 125/190/f74
struma wydechowa samoróba
głowica i zamach seria

oto wynik :

[ wiadomość edytowana przez: armata dnia 2005-10-31 20:18:22 ]

Całkiem spoko ma moze ktoś wykres z wałkiem 760 świątka

niedługo moze będziemy hamować znajomego 650 , z głowicą 4 mm w dół większymi zaworkami ssącymi, zrobionym kanałami, wałkeim 760 ,gaźnikiem przerobionym i wydechem tekla.
Gania to nieźle zobaczymy co hamownia wypluje

Troche sie zdziwilem ze silnik na 555 ma taki mocny dol i taka slaba gore ale jak zobaczylem ze glowica seryjna to juz wszystko jasne...
W sumie i tak niezla moc.

A tak wogóle to ile w warszawie kosztuje pomiar na hamowni i gdzie
bo zchamował bym swojego potwora

[ wiadomość edytowana przez: Piter_Solution dnia 2005-10-31 22:47:19 ]

Tradycyjnie Armacie nic sie nie chce i nawet silnika juz nie dłubie;] Beka, jak na serię w gruncie rzeczy. Wynik całkiem przyzwoity;]

Juz sie dowiedziałem pomiar na hamowni w Warszawie kosztuje 50 zł (na okęciu u Maćka Grabowskiego ) wkrótce sie wybiore i zamieszcze na stronie mój wynik jezeli bedzie powyzej 45 koni

wierzyć mi się nie chce że nie ruszaliscie kanałów , bo są tak fatalne tego właściewie nie można nie robić

a czy ktoś wie czy w okolicach katowic jest jakaś hamownia??

niezły wynik

porownujac dane techniczne auta to mi tez jakos powinno wyjsc kolo 35 koni ( mam lekko mocnej dlubniete) ale az mi sie nie hcce wierzyc ze tyle w moim powinno byc. jak hamownia bedzie po 5 dych u nas to tez sie kopne obadac

Art, juz napisałem, że Armata to ostatnio straszliwy leń;] Stąd kompletny brak przeróbek, a dłubana głowica robi się juz drugi miesiąc;].....

Hmmm a tak z ciekawości - jaki koszt hamowania ?? Bo ja się od dłuższego czasu wybieram z moim 1,6 Glise ale szukam czegoś w normalnej cenie a nie tak jak pod Kartuzami że ponad 200zł...

w gts normlanie kosztuje 100, dla ziomków cena spada:]

Nomad ta hamownia pod kartuzami to Magic-tuning?? Hmmmm Napewno w elpigazie kosztuje 125zł;] No i tak jak Armatzki gada gts;]

A ja jeszcze dodam taki OT, ze tez sie hamowalem w GTSie i bardzo polecam za profi obsluge

i miales max moment na wolnych obrotach

no raczej ze mial max na wolnych obrotach przeciez jak zmasakrowal przodem dzika to chlopak stal w miejscu

-----------------
Franky Garage

juz wiem skad ten max moment na wolnych
to pozostalosc po 3 biegu....hamując autko za wysoko pociągnoł 3 i tyle....ja mialem tak na pierwszym wykresie którego tu nie zamieściłem....