ZAPYTANKO...........

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś ma załorzone w światłach mijania żarówki Blue Vision ULTRA 55W.Jak się sprawują ??

Cytat:
2005-10-21 12:56:50, Szreder pisze:
Czy ktoś ma załorzone w światłach mijania żarówki Blue Vision ULTRA 55W.Jak się sprawują ??

Ogólnie po zmianie żaróweczek na pseudo ksenonowe, czy będa to Blu coś czy Zenon Blue to jest spoko....

Tylko do jednego się będziesz musiał przyzwyczaić... Barwa światła
W totalnej ciemności super, natomiast przy jeździe po mieście lub przy zmierzchu dosyć słabo widać światło...

Poza tymi przypadłościami to świetnie takie zaroweczki oświetlają wszystkie elementy pobocza... szzcególnie te odblaskowe...

W sklepie zapewniali mnie , że te żarówki PHILIPS są w miarę najlepsze .Podobno są przystosowane do kloszy z plastikowymi wkładami..(nie były takie tanie)...

Cytat:
2005-10-21 13:53:17, Szreder pisze:
W sklepie zapewniali mnie , że te żarówki PHILIPS są w miarę najlepsze .Podobno są przystosowane do kloszy z plastikowymi wkładami..(nie były takie tanie)...

No Philipsy troszke kodsztują....

ale chyba raczej za markę...

Ja takowe posiadam,. Założyłem jak miałem poprzednie mocno wysyfione w środku reflektory. I różnica m-dzy zwykłymi żarówkami a tymi był baaaardzo znaczna. Teraz lampy mam prawie nowe i świeca całkiem nieźle.

I niech mi nikt nie mówi że blue vision sie szybko przepalają... mam juz 2.5 roku, bez żadnej wymiany, co jakis czas płukam reflektory i jest good.

Cytat:
2005-10-22 16:02:44, Czarek_Rej pisze:
I niech mi nikt nie mówi że blue vision sie szybko przepalają... mam juz 2.5 roku, bez żadnej wymiany, co jakis czas płukam reflektory i jest good.

ja mam w nubirze ponad rok BV i jest naprawdę świetnie.....

jeżdże non stop na światłach i na razie nic się nie przepaliło

pozdro

To ja z innej beczki
gdzie można tanio kupić w Warszawie Osram Silver +50%. cena na Shell'u mnie powala. A może zna ktos "metę" gdzie jest dobry wybór żarówek samochodowych?

Mam od roku BV w złomiaku. Faktycznie najgorzej jest jak się jedzie po jakimś lekko oświetlonym terenie, bo w pełnej ciemności jest ok.

Cytat:
2005-10-23 17:07:55, AsterixGal pisze:
To ja z innej beczki gdzie można tanio kupić w Warszawie Osram Silver +50%. cena na Shell'u mnie powala. A może zna ktos "metę" gdzie jest dobry wybór żarówek samochodowych?

Inter Cars ......za H1 nie powinieneś zapłacić więcej niż 45zł brutto za komplet (2 szt. )

Bardzo Proszę

Ostatnio pytałem oi żarówki H4 Philipsa:
- Vision Plus +50% 75zł
- Silver Vision +100% 65zł

Które lepsze bo nie kumam tych procentów