MotoNews.pl

[K] 126p kilka fantów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule i po rozsądnej cenie Interesują mnie:
1. Obicie deski rozdzielcej do wersji ze zdjęcia (przełączniki są po lewej stronie)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
2. Zaślepka w miejsce radia ( nie mam zdjęcia )
3. Pasy bezpieczeństwa takie jak na zdjęciu
4. Lewe okienko trójkątne (od str. kierowcy) - najstarsza wersja

Stan - oby jak najlepszy
Aaa... i mam nadzieję że niektórzy nie zaskarżą mnie o prawa autorskie do zdjęć, ale nie miałem innych

Aha, zapomniałem o uszczelkach z klinem. Też by się przydały.

Odświeżam, z tym że obicie deski już mam.

moze bede mialtylna uszczele cala srebrniutka. ale to zalezy czy koles sie zna na cenach czy nie.

Wiem ze moj ojciec mial takie pasy tylko ze zmienil na nowsze, musze je znalezc, no i pamietam ze jedno zamykanie nie chodzilo najlepiej, a i nie wiem czy jest ta "wajcha" co przypinalo sie pasy.

Jeżeli chodzi ci o ten pałąk przy tunelu, to mam go, jak nie mógł byś go znaleźć. Resztę mi za... ali podzas budowy z garażu.
Pat, zorientuj się co do tej uszczelki, czekam na wiadomości.

A kiedyś miałem oryginalne uszczelki, pasy, chromy i pozmieniałem na badziewie...

jako-tako nie ma obicia deski z dziurami na spryskiwacz i wlacznik po lewej stronie
to musi byc przerobka, specjalnie unitra wypuscila krotsze radio tak zeby moglo on wejsc tam gdzie widac na zdjeciu

Pier..lisz, panie. Takie obicia były oryginalnie. Dowód ?? "Polski Fiat 126p - budowa, eksploatacja, naprawa" strona 16. Książki zazwyczaj nie kłamią.