[s] 126p 900 na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam pare gratow z maluszka 900:
klatka, kierownica, zegary, obrotek, moze nawet bude, kola`12, szyby(boczne uchylane), klapy, silnik 900z Fiata 127 na stozkowym filterku , skrzyni nie polecam chyba ze poloski ...
w razie czegos sie pytac to powiem czy jest
Zdjatka zrobie jak najszybciej i juz cos zapodam aby sobie poogladac-moze cosik wpadnie w oko
Pozdrawiam!!!

Zimowki?

ile za osprzet motorka

Brak zimowek a jesli chodzi o osprzet tzn?? Sa rury oraz chlodnica jeszcze. Osprzet podaj dokladnie co

rozruch np??
rury szukam do nagrzenicy z bisa.ma?

jakie zegary?? jak sporting to klepie jaka klatka cena foto na spsport@poczta.fm

aha i obrotekchetnie bym obejrzal/zaklapeal w zalezosci od ceny.

Rozrusznik i alternator jeszcze mnie interesuje, bo kumpel chcial.

to niech cie rozrusnzikpoki co nieinteresi;p tzn zalezyy od ceny

Alternatorek i rozrusznik jest- zapodajcie cene to wam odpowiem.(kto da wiecej)
Rureczki do nagrzewnicy tez sie znajda raczej

Klateczka jest skrecana z rurek bezszfowych, rozkrecalna na dwie czesci(moze byc ino palak ) Chcialbym za nia 300zl poniewaz jest bez przejsc i w bdb stanie-polecam.
PS.sam bym ja wsadzil do siebie ale za niedlugo tzn. za jakies 2 tygodnie wystawiam autko na sprzedaz wiec mi sie juz nie oplaca

Dobra juz wiem bo gadalem z kumplem ktory oczywiscie to wszystko sprzedaje
Za nowy rozrusznik chce 140zl a za alternator kolo 135zl tez w dbd stanie oczywiscie mozemy zawsze pogadac o wycenie

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2005-11-28 20:51:58 ]

Jaka chlodnice masz na sprzedaz i pozostale elementy uk.chlodzenia do 903?? Interesi mnie chlodnica i inne pierdolki potrzebne do porzadnego uk.chlodzenia. Napisz ceny i fotki jak mozesz.

Chlodnica nawet nie wiem z czego w kazdym razie byla wydolna, autko sie nie grzalo, wentylatorek byl wlaczany od srodka.

Cytat:
2005-11-28 21:37:32, rallyman pisze:
Chlodnica nawet nie wiem z czego w kazdym razie byla wydolna, autko sie nie grzalo, wentylatorek byl wlaczany od srodka.

A jak z mocowaniami itp.ile wentylatorow,jaka wielkosc??I najwazniejsze:ma ona korek?? Jaka cena-?

panie skad te ceny....buheheehhehe;] odnosxnie rozrucha i altka;]

No tak jakby o stowe za duzo przy kazdej cenie

dokladnie;] Rallymana pewnie to jest marża;p

Marza chcialbym taka nio ale to sa ceny tego kumpla-on cosik przesadzil moze-ja nie znam sie ja tu tylko sprzatam

a moze naba z fl-a ????? i ewentualnie za ile