Kto jest zarejestrowany na www.ebay.de wazne !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto jest zarejestrowany na www.ebay.de wazne !!! potrzeba mi cos kupic na niemiecki ebay i podbno ttrzeb byc na niemckim zarjestrowanym i psauje mikogs z dostepem do niemieckiego EBAY

[ wiadomość edytowana przez: oloelektro dnia 2005-10-16 14:58:18 ]

nie trze abyc zarejestrownym na de, moze byc na com. , co.uk lub na kazdym innym normalnym ebayu.

a Ty mille jestes tam zarejstrowany?

zarejestruj się sam przecież to nic nie kosztuje a kupować możesz zaraz po rejestracji.

Dopiero teraz przeczytalem topic Ale gleba

Ps.Ile kosztuje rejestracja na allegro

Tez ostatnio przegladalem ebay i znalazlem tam pare ciekawych plytek CD ktorych na allegro nie ma problem w tym wiekszosc tych CD jest z Angli. Jesli ktos z was sie orientuje to powiedzcie mi ile by kosztowala przesylka z Angli do Polski tak do 1 kg albo mniej. Z gory dzieki

Cytat:
2005-10-23 11:29:23, Lo3eK pisze:
Tez ostatnio przegladalem ebay i znalazlem tam pare ciekawych plytek CD ktorych na allegro nie ma problem w tym wiekszosc tych CD jest z Angli. Jesli ktos z was sie orientuje to powiedzcie mi ile by kosztowala przesylka z Angli do Polski tak do 1 kg albo mniej. Z gory dzieki

http://www.royalmail.co.uk poczta brytyjska, storunkoo niedroga, miekkie i płaskie rzeczy mozna przesyłac jako PrintedPapers co jeszcze bardziej obniza koszt. Generalnie ceny podobne do wysyłki z polski do nich.

A moze mi ktos powiedziec jaki jest e-mail do ebay.pl? Szukam i szukam i chuja znalezc moge . poczta@ebay.pl? Nie chce mi sie w ciemno pisac...

TUTAJ jest formularz kontaktowy.

Informacje dotyczące rejestracji i konta -> nie jestem zarejestrowanym użytkownikiem eBay, ale mam pytanie...