Fiat argenta - zegarek, czujniki-podlaczenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nabyłrm zegarek z podsufitki z argenty. Jak widac na fotkach niejest on tylko zegarkiem bo po bokach na wsywietlaczu jest kilka piktogaramów: akumulatorek, stopnie celsjusza, litery RPM, znaczek dzwonka i znaczek termometru.
Z urzadzenia wychadza z niego 3: czerwony, czarny i baiały. Czerwony i czarny to napewno plus i minus a biały ? Zegarek posiada 4 przyciski z czego 1 mozna wlaczyc i wylaczyc a 3 przyciski odbijaja po przycisnieciu.
Po podlaczeniu + i - zalacza sie zegar ale bez podswietlenia. Jednym z przyciskow mozna go ustawic. Co z pozostałymi?
Czy wie moze ktos z was jak to podlaczyc? jak jest zrobione w argencie? ile i jakie czuniki "idą" fabrycznie tam do zegarka?

chyba ci sie pomylimy dzialy niech ktos to przeniesie

plastikowy panel jest z argenty ale sam zegarek chyba nie... w obu argentach mam inny , wloski vegliaflash borletti

No to mnie Bart troche uspokoileś bo już myślałem, że mam biedną wersje jakąś . Tak sie po podłączeniu aku nakręciłem na ten świecący (diodowy?) zegarek, a tu mi ktoś teraz wyjeżdża, że ma z Argi jakiś wielofunkcyjny LCD . Ale jednak Vegliaflash Borletti daje rade - zegarek jest mocno oryginalny i troche lansiarski nawet bym rzekł .

BTW - myślałem, że mój check-panel w Argusi jest wyjebany ale jak zobaczyłem to:

ten to jest dopiero wyjebany w kosmos - siakaś Delta bardziej sportowa pewnie .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-10-23 23:29:07 ]