Silnik Espero 2.0 za 2tys!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jo!!!

nie wiem o co biega wiec do wgladu:
92063485 SILNIK SOHC 2.0 ESPERO cena: 2000
tylko nie wiem czy brutto czy netto i czy w złotówkach

wszystko tutaj : zomis /oferta/czesci samochodowe

kurna nie wiem co mam myslec?
kolektor wydechowy cena: 115

????????????????????????????????????

No to jest odzysk ze złomowanych autek....

To czemu występuje w pozycji NOWE... może przejęty z FSO w ramach jakichś rozliczeń/za długi itp?

Taaa, tylko strona nie jest aktualizowana od dobrego roku, jak i nie wiecej... niestety Tak wiec jakiekolwiek info chyba tylko na telefon, a najlepiej osobisce, poniewaz ludzie ktorzy tam pracuja nie maja niestety pojecia co maja...

Cena bardzo dobra, gdyż w katalogu części Daewoo taki silnik kosztuje ponad 10 tysięcy.

Numer katalogowy: 92063485
Nazwa: SILNIK SOHC 2.0 ESPERO
Cena netto: 10217.50zł
Jednostka miary: SZ
Typy samochodów: Espero

Jeżeli nie zależy tobie szczególnie na silniku od espero to poszukaj sobie jakiś pożądny silnik od ŁOPLA , jedyny problem to trzeba go kupić z całą instalacją i kompem bo od DU jest inny . Miałbyś większą moc, większego wykopa . Ja kiedyś zamontowałem w Moskwiczu silnik od audi i chodził jak brzytwa więc przeszczep od Opla powinien się udać bez problemu. Możesz kupić bez papierów byle nie kradziony np.(przemyt z Niemiec) a ja tobie dam instrukcję jak go bezproblemowo zalegalizować .
Pozdrawiam Rysio

Może te ceny zomisu to w EURO są ?

Podejrzanie wyglądają , bez symbolu waluty . Tylko po to, aby ściągnąć na stronę zapaleńców ???

Przydałoby się spytać zarządzajacego tamta stroną "facet , w czym ty liczysz" .

licza w zlotowkach..kiedys dzwonilem po blende..i chyba nawet brutto...a co do pozyskiwania nowych czesci to np mieli kiedys partie czesci do lanosow..bo komus spadly z naczepy w trakci transportu wiec wymonotowano co sie dalo i tyle..ale fakt ze juz pare miesiecy nieaktualizowana stronka