Spalarnia 28.03 godz.23.30

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam nadzieje ze tym razem dotrzemy z JACEM (dzisiaj rozmawialismy na ten temat i postanowilismy ze sie postaramy), sprawdzimy kto jest najlepszy na gasssie 13.1 (wynik nie autoryzowany).

A dlaczego o 23:30 a nie o 23:00 ???

TAk mi sie napisalo juz sie poprawiam

No to ja się deklaruję najpóźniej 23:00 Spalarnia

a dokładnie w którym miejscu - tam gdzie są wszyscy - i dzie sie ścigają, czy wcześniej na tych parkingach po prawej stronie.

pytam bo przybędę moim potworem.....i pokaże wyższość Pb nad Każdym LPG

tam gdzie sie konczy droga..po lewej stronie jest jakby parking ladnie oswietlony pod sama spalarnia..tez bede o 23.00 chyba ze bedzie koniec swiata

Czy ta spalarnia to temat tabu. Wszyscy walą grypsami --tu na prawo tu na lewo pod latarnią. Okolica nie jest mi obca, ale gdzie to jest dokładnie ???

aaaahaaa...czyli tam gdzie wszyscy....
no to nie chce zapeszać....ale będzie tłummm ludzi

Czyli trzeba uchylić okno w aucie w okolicy i namierzyć uchem udgłos z wydechów.

mniej więcej...lub jechać tam gdzie mryga niebieskie światło..... - bo ta atrakcjia jest nieunikniona.....

tak wiec panowie dokumenty pobrać, OC zapłacić...nie pić i jadymy

Czyli powinienem trafić, ale nie obiecuję.

jak byś miał problemy - to mojego koma masz....a jak nie masz to masz wprofilu

Możemy się ustawić w jakimś dogodnym punkcie i pojedziesz za mną

Tydzień temu jak byliśmy to nikogo nie było, tylko 4 samotne Esperaki Pojedziemy zobaczymy

Chyba mi się uda Pycel W piątek się zdzwonimy i umówimy dokładnie

A nie lepiej żebyś my się umówili na przystanku ZTM i MZK pod Carreforem Wileńska w stronę Marek tak jak w tamtym tygodniu?
Ja tam na spalarnię trafię bez problemu, bo to zaraz koło mnie jest, ale nie wiem jak inni ?

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2003-03-27 10:35:24 ]

ja jestem za , ale tam jest mało miejsca i wsumie suki mogą się czepnąć że stoimy na przystanku, czy nie ma tam gdzieś więcej miejsca ??? Ja też bym był za punktem spotkania by całym espero Gangiem pojechać na spalarnię... co prawda byłem tam ale nie wiem czy trafię tam drugi raz bez problemu

Moze Parking pod TESCO?

A może parking w Carefour, tylko kto tam często bywa i jaki poziom i sektor wybrać by się spotkać. Tesco jest ok ale niektórzy musieli by nadrabiać drogi. Carefour chyba też nie zabardzo, bo się porostu nie znajdziemy

Panowie! pomysl z tesco wydaje mi sie najrozsadniejszy..tam jest duzy parking otwarty cala dobe a dojazd banalny..jedzie sie solidarnosci od trasy wz w kierunku pragi..mija carrefoura mija nastepne swiatla i z lewego pasa jest skret do tesco ustawimy sie zaraz przy wjezdzie i nie ma szans ze sie nie znajdziemy) ja moge podjechac tam bo mam najblizej ze wszystkich chyba...i ewentualnych niewtajemniczonych zaprowadzic..co wy na to??

ja oczywiscei w piatki nie moge, wiec jak zwykle mnie nie bedzie...
Jak zaplanujecie keidykolwiek spot o normalnej godzinie i w sobote badz niedziele to wpadne, a w innym wypadku nie moge