MotoNews.pl
7 Espero 1.5 i gaz (12076/0) - NT

Espero 1.5 i gaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc
jak w temacie ma ktos jak to sie sprawdza bo chcialbym sobie zalozyc

Raffsa

Kupa osób jeździ takim zestawem i nie narzeka... Czemu nie , Qbaj ma 1.5 z gazem i jeździ mu eXtra....

haha diackon dzieki)) ale fakt nie ma co narzekac..zreszta erperaczkami jezdza glownie ludzie praktyczni ceniacy funcjonalnosc za rozsadna cene a nie znaczek na klapie wiec obnizenie kosztow paliwa jest ze wszech miar sensowne of course jest tu opozycja benzyniarzy..ale oni wygina z czasem jak dinosaury) hehe

Póki co nie muszę do roboty jeździć (wiozą mnie 40 km za 3 zł), toteż nie wyginę szybko... a i tak po 3 dniach wstawania o 5.30 rano, żeby na 7 dojechać do roboty bym zasnął przed pierwszym zakrętem.

Piotrek, co Ty ? 40 km robisz w 1,5 godziny ?
To wychodzi poniżej 30 km/h - no to nie dziwię się, że mógłbyś zasnąć przy pierwszym zakręcie

Cytat:
2003-03-27 17:59:24, HenBas pisze:
Piotrek, co Ty ? 40 km robisz w 1,5 godziny ?
To wychodzi poniżej 30 km/h - no to nie dziwię się, że mógłbyś zasnąć przy pierwszym zakręcie

A przyszykować się do roboty trochę trzeba, oczy przemyć, ryj - żeby nie capiło, ubrać się, coś zjeść itp. Wyjeżdżam o 6.00 i mam do przejechania cały Kraków przez środek... a - do tych 40 km trzeba jeszcze dodać jakieś 6 km, tylko, że te 6 km jedzie się 20 min. rano, a w szczycie to i 30 min. stąd to wszystko wynika.

Sie ma, na gazie zrobiłem już prawie 20kkm... i bez większych uwag.
A instalkę mam jedną z najprostrzych z tzw. kranikiem - wejdź na zakładkę gazzzzzzzzzzzzz, to dowiesz się więcej.