Prosba do ludzi po swapie o fotki...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mozecie wkleic swoje fotki silnika (mocowanie, zbiornik wyrownawczy itp itd) i chlodnicy? To znaczy jak macie ja zamocowana... Takie ogolnikowe bym prosil

Pozdrawiam i dzieki

Myslalem ze na swojej stronie umiescilem wystarczajaco duzo zdjec swapow....

powiem ci zuraw ze sam mialem ten problem i tez zerkalem na twoja strone....po prostu czasem czlowiek sie zablokuje i niema koncepcji....

mozna poszukac na tym forum, przynajmniej moj samochod jest tu "dosyc" szczegolowo obfotografowany

Cytat:
2005-10-26 09:20:52, wojtas7 pisze:
mozna poszukac na tym forum, przynajmniej moj samochod jest tu "dosyc" szczegolowo obfotografowany

Twoj samochod juz mam sciagniety nawet na dysk... ale szukam jeszcze jakichs innych koncepcji Moze ktos bedzie mial akurat fotki pod reka to co za problem wrzucic?

Cytat:
2005-10-26 07:25:38, Zuraw pisze:
Myslalem ze na swojej stronie umiescilem wystarczajaco duzo zdjec swapow....

wiem wiem... strona bardzo dobra ale szukam - moze ktos jeszcze cos wstawi swojego

Cytat:
2005-10-26 10:57:21, whitefunk pisze:
Twoj samochod juz mam sciagniety nawet na dysk... ale szukam jeszcze jakichs innych koncepcji Moze ktos bedzie mial akurat fotki pod reka to co za problem wrzucic?

o boze jade sprawdzic do garazu czy samochod jest tam czy na Twoim dysku!

co do mocowania belki to po wielkich debatach i przemysleniach moje rozwiazanie uwazam za najlepsze i po roku jezdzenia nie zmieniam zdania.

Cytat:
2005-10-26 10:57:21, whitefunk pisze:

o boze jade sprawdzic do garazu czy samochod jest tam czy na Twoim dysku!

co do mocowania belki to po wielkich debatach i przemysleniach moje rozwiazanie uwazam za najlepsze i po roku jezdzenia nie zmieniam zdania.

a masz moze dokladniejsze zdjecie mocowania chlodnicy i aku?

daj maila posle ci co mam.

whitefunk@autograf.pl Dzieki

Cytat:
2005-10-26 13:11:32, whitefunk pisze:
a masz moze dokladniejsze zdjecie mocowania chlodnicy i aku?

Chlodnica od poloneza trucka nei wymaga zadnych mocowan. Na dole pasa jedynie mozna wspawac okolo 15-22mm tulejki o srednicy plastikowych koncowek na chlodnicy (orginalne mocowanie w polonezie), wlozyc ja w te rurki a od gory chlodnica bedzie blokowana zawiasami klapy. jednoczesnie - co jest w miare wazne - bedzie idealnie przylegala do przedniego pasa, dokladnie tak jak na tej fotce

sory ze sie podepne...ale czy ktos moglby mi pomoc z podlaczeniem gaznika od cc900? na zurawia stronce jest chyba taki wlasnie silnik z gaznikiem...no ale nie moge rozpracowac go u siebie...do tej pory mialem pokrywke rozrzadu ze 127 i gaznik ze 127...a teraz mam pokrywke od 900tki i gazior tez...i musze jakos poprzerabiac te wszystkie przewody co ida w gaznik i linke gazu pomoze ktos? dzieki z gory!!!

edit: dopiero teraz zwrocilem uwage ze to na stronce zurawia to jednak spi chyba? no ale mimo wszystko prosilbym o pomoc!!!

[ wiadomość edytowana przez: ulik87 dnia 2005-10-26 15:34:19 ]