[126]Schemat stacyjki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy moge kogos prosic i schemat kabelkow wychodzacych ze stacyjki - wersja z rozrusznikiem? Bo chcialem sobie zrobic starter i jeszcze troszke pokombinowac...

A czy nie prościej by było zrobić odpalanie na przycisk umieszczony np. po lewej stronie licznika ???

jaki tam jest przycisk? no ale tak czy siak potrzebuje schematu zeby odpowiednie kabelki popodpinac

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-10-26 11:43:20 ]

Mam tu na myśli dodanie włącznika do rozrusznika. Podajesz (+) po zapłonie na wyłacznik i po zabawie. U mnie w profilu na trzeciej fotce widzisz czerwony wyłącznik do rozrusznika po lewej stronie licznika.

[ wiadomość edytowana przez: Roli666 dnia 2005-10-26 01:46:38 ]

guzik to inaczej starter....j atak mam - z racji oryginalnej stacyjki bez mozliwosci podpiwecia rozrusznika...z tym ze czarowal to kumpel i za duzo ci niepomoge...ale mam za to taki starter jakbys hccial;p

Wez sobie miernik lub żarówkę i sprawdz na ktorym kablu pojawia sie + po przekręceniu stacyjki. potem od tego miejsca poprowadz przewod do startera i od startera do rozrusznika. i po problemie.

kolego to nie tylko forum 126 więc wpisuj w tytuł watku model fiata o jaki ci chodzi !!!

Cytat:
2005-10-26 11:44:02, lukaszc pisze:
kolego to nie tylko forum 126 więc wpisuj w tytuł watku model fiata o jaki ci chodzi !!!

tak jest