Felgi 13"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Planuję zakup nowych zimówek razem z felgami stalowymi do mojego Gacka. Mamy pyatanie czy fiatowskie 13' będą pasować, jeżeli nie to może ktoś ma pomierzone rozstawy i byłby uprzejmy podzielić sie informacją. Dzieki z góry.
Kto sie orientował ile chcą za felgi w ASO?

Fiat ma inny rozstaw śrub oraz inną średnicę otworu centrującego.

Fiat: 4x98 - średnica 56mm
Getz: 4x100 - średnica 54mm - ET 46

Do Getza pasują felgi od toyoty corolli, niektórych mazd, trzeba za każdym razem sprawdzić parametry felgi i się upewnić. Używane felgi kosztują około 50pln za sztukę. Nowe 13" do Getza to około 170pln za sztukę w Netcar.

Przy felgach stalowych średnica otworu centrującego musi być odpowiednia, nie stosuje się pierścieni pośrednich.

Mam na zbyciu 4 szt felg w dobrym ( rzekłbym lepszym niż dobre) , stanie od Toyoty carolli .
Rozstaw 100mm , otwór 54 mm.

Tanio

Dzięki termos, jestem twoim dłuznikiem.

Cytat:
2005-11-03 07:40:50, Marek-B pisze:
Mam na zbyciu 4 szt felg w dobrym ( rzekłbym lepszym niż dobre) , stanie od Toyoty carolli . Rozstaw 100mm , otwór 54 mm. Tanio

13' czy 14'? Jakie ET i ile to jest "tanio"?

Pozdr!

PS: srebrne czy czarne?

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-11-03 10:16:08 ]

Nie wiem co to ET Cos na nich jest . Jakieś J5.
Felgi są 13" kupiłem je razem z zimówkami do mojego poniaczka.
Kolor srebrny, trza by lekko trysnąć aerozolkiem bo nie estetycznie wyglądają . Ale rdzy nie ma . Lekko zabrązowione miejscami.
Zaiteresowanemu mogę przesłać foto każdej sztuki na maila.
Tanio tzn. po 25 zł szt. + koszty kuriera. trochę ważą .

Ja poproszę fotki na mac000@interia.pl.
ET musi być wybite na felgach w postaci symbolu ET i dwóch cyfr, np. ET45 albo ET 45, ewentualnie może być sama litera E i dwie cyfry, ale to się rzadziej trafia
Do Ponego kupiłeś z rozstawem 4x100 i otworem 54mm?

Kumpel miał prawie nówki zimówki w Carolli . Odsprzedał mi w komplecie. Bo juz nie miał auta. zostały mu tylko opony.
Zdjatka postaram sie wrzucić jutro.

A to mój Hultaj na działeczce

[ wiadomość edytowana przez: Marek-B dnia 2005-11-04 11:48:42 ]

[ wiadomość edytowana przez: Marek-B dnia 2005-11-04 11:50:35 ]

Do góry. Jest zdjęcie felgi.