PONY Kable WN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wiem ze temat byl poruszany ale w zadnym nie znalazlem odpowiedzi jakie sa waszym zdaniem najlepsze do ponego, ktos mowil ze orginaly, spoko ale orginalow napewno nie robi hyundai tylko podwykonawca jakas konkretna firma. Z doswiadczenia wiem ze jak kupuje sie cos w ASO to z reguly dostaje sie najtansze g..no a placi sie z przebitka 100% przynajmniej tak jest w oplu.dlatego jakos nie mam zamiaru kupowac kabli i dac zarobic ASO, osobiscie zastanawiam sie nad zakupem kabli NGK RC-ND408 + swiece NGK BPR6ES-11 co sadzicie o tym komplecie dodam ze moj pony to 1,5gaznik zagazowny.
Dzieki z gory za wszelka pomoc pozdrawiam

Cześć! Nie zastanawiałbym się długo nad wyborem Już wybrałeś ! NGK to markowy produkt, a poza tym ja nie wyobrażam sobie innych świec w swoim Accencie. JEdz, kupuj i wymieniaj. Powodzenia!!!

Sprawdź tu, podobno robią kable od najtańszych po naprawdę wysokiej jakości:
kable WN

Ja już od roku mam kable Janmor i jeszcze nigdy żadnych jaj mi nie zrobiły.W porownaniu do innych są dużo tańsze i wcale nie gorsze. W innym samochodzie też mam Janmory i już 3 lata na nich jeżdze.Także nie wiem czy jest sens przepłacać

Najlepsze kable do Ponego to Taylory
Taylor

Dostepne w HINshop-ie
czyli u mnie

Dzieki chlopaki za zainteresowanie pewnie gore wemie aspekt ekonomicny podejrzewam ze kable od HIN'a nie wchodza w gre pewnie drogie bo z tego co widzialem to w europie sie ich nie dostanie, zajrzalem na strone Janmor i odrazu zrazil mnie blad kiedy szukalem naszej marki nie wiem co za geniusz napisal Hyunday.jutro bede sie dowiadywal o ceny NGK.

Jak widać są do dostania w Europie... właśnie u HIN'a

Ech a takie dobre przewody... leżą i leżą... i czują się niechciane i pewnie płaczą...

Co do cen to u mnie ceny mocno do negocjacji bo już za długo ten towar leży